MENU

Måned

KOMPAN og DBU sætter fut på fodbold i skolen

Legepladsgiganten KOMPAN skal i samarbejde med DBU være med til at sikre, at endnu flere børn får glæde af fodboldens mange kvaliteter med fagligt fokus på sundhed og trivsel i de danske skoler.

Læs nyheden

Seminar viser vej til et godt træningsmiljø

I september og oktober kan trænere få inspiration til at forbedre træningsmiljøet, når Lars Vind, U17-træner i Esbjerg fB, står i spidsen for seminaret ”Redskaber til et godt træningsmiljø”, der afholdes seks steder i landet. Seminaret er åbent for alle interesserede og giver trænere med B- og C-licens refreshment-timer.

Læs nyheden

Åge overrasker billetkøber til Danmark-Armenien

Fansenes opbakning betyder uendeligt meget for landstræner Åge Hareide. Derfor overraskede han onsdag en af billetkøberne til landsholdets VM-kvalifikationskamp mod Armenien på hendes arbejdsplads. Her modtog hun fire landsholds t-shirts som tak for støtten. Se med i videoen.

Læs nyheden

DBU uddeler nyt fanlegat med NGO'en Fare

Har du den helt gode ide, der øger mangfoldighed i fodbold, så kan du nu få penge til dit projekt.

Læs nyheden

Lærerne giver bolden op

Mens de nye 5. klasser møder ind på skolerne rundt omkring i Danmark, vil flere tusinde af dem opleve, at fodbold er kommet på skoleskemaet.

Læs nyheden

300 træningsøvelser klar på din mobil

I DBU's Øvelsesbank finder børnetrænere en lang række øvelser klar til brug. Mange af dem kan også bruges til de yngste ungdomsårgange. Det hele ligger klar i DBU's Fodboldapp, så du kan tage dem med helt ned på træningsbanen - og det er helt gratis.

Læs nyheden

Mulig landsholdsdebutant: Jeg kneb en tåre

Det lugter af EM-billetter for det danske landshold, der spiller de to sidste og altafgørende kampe i kvalifikationsrunden til september. Nils Nielsen har udtaget sine udvalgte, der skal sikre dansk deltagelse i Holland 2017 – og der er mulighed for landsholdsdebut for holdets nye keeper.

Læs nyheden

Kvist og Karlsen overrasker Sandholmlejren

Landsholdene har fået ny sponsor og i stedet for at smide det gamle Adidas-tøj ud, går det til landets asylcentre. Se, hvordan det gik, da A-landsholdsspiller William Kvist og U19-landsholdsspiller Kamilla Karlsen i samarbejde med Røde Kors besøgte fodboldholdet i Sandholmlejren med fodboldtøj og bolde.

Læs nyheden

Klubrådgivning fylder værktøjskassen op

Overvejer din klub at satse på et udviklingsforløb med en klubrådgiver? Her kan du læse om de fordele, ledelsen i Glostrup FK har fået ud af konsulenthjælp fra DBU Sjælland. På få måneder har klubben organiseret sig bedre og mere effektivt, fortæller formand, Nikolaj Wulff-Hansen, der anbefaler andre klubber at gøre brug af ordningen.

Læs nyheden

Slut på OL - fokus på EM

U21-landstræner har netop udtaget den trup, der skal sikre Danmark to sejre over Wales og Rumænien og dermed muligheden for at kvalificere Danmark til EM med to kampe igen. De to unge talenter Rasmus Nissen og Kasper Dolberg nye i truppen.

Læs nyheden

Log ind