MENU

Måned

Teenagere og motionister forstærker klubben

Flere til fodbold og fodbold til flere. Nyt samarbejde mellem DIF, DGI og DBU hjælper fodboldklubber til at få flere medlemmer og fastholde unge.

Læs nyheden

Old Boys-landsholdet er mere end bare fodbold

Kunne du tænke dig at få Stig Tøfting, Christian Poulsen, Henrik "Store" Larsen og flere tidligere landsholdsstjerner ud til jer?

Læs nyheden

Cecilie B. Kramer: Handskerne er lagt på hylden

Landsholdskeeperen har efter 13 år i landsholdstrøjen valgt at sige et endeligt og velovervejet farvel til fodbolden. Nu byder fremtiden på en helt anderledes levevej for den rutinerede målkvinde.

Læs nyheden

Asylansøgere kommer i landsholdstøjet

DBU har valgt at give overskydende landsholdstøj for fem millioner kroner til landets asylcentre. A-Landsholdsspilleren William Kvist og Kamilla Karlsen fra U19-landsholdet var med til overdragelsen.

Læs nyheden

Falk tilbage på A-landsholdet

Rasmus Falk har spillet 45 kampe på forskellige landshold – men eneste A-kamp ligger hele tre år tilbage. Nu er den 24-årige FC København spiller tilbage.

Læs nyheden

Bevægelse i skolen giver bedre læring

Med mere end 300 nye samarbejder mellem skoler og foreningsliv betyder, at flere børn får mere læring gennem bevægelse – og kan i skoledagen nyde godt at de mange ressourcer, som foreningslivet har at byde ind med.

Læs nyheden

Konference skal sikre mere idræt til Grønland

Grønlænderne er et idrætsglad folkefærd. Men klimaet og faciliteterne i Grønland er en udfordring. En stort anlagt idrætskonference den 17-19 august 2016 i Nuuk skal være startskuddet på udviklingen af fremtidens idræt i Grønland og skabe endnu flere aktiviteter og bedre forhold.

Læs nyheden

Kvindelandsholdet indbyder til årets kamp og EM-fest

Meget skal gå helt galt, hvis ikke Nils Nielsens tropper kan holde et brag af en EM-fest efter kampen mod Sverige i Viborg til september. Og du er naturligvis inviteret! Læs her hvordan du sikrer dig en billet til nabo-braget i september.

Læs nyheden

Livlig landstræner forkæler fans

En levende landstræner lagde kortene på bordet for heldige fans af Landsholdets Fanklub. Han åbnede op for den taktiske plan, der skal sikre Danmark en billet til VM-slutrunden i Rusland.

Læs nyheden

Nigeria sendte Danmark ud af OL

Danmark havde chancerne men udnyttede dem ikke, og så kunne Nigeria spille sig videre ved OL med en 2-0-sejr.

Læs nyheden

Log ind