Kvindelandsholdet indbyder til årets kamp og EM-fest

Meget skal gå helt galt, hvis ikke Nils Nielsens tropper kan holde et brag af en EM-fest efter kampen mod Sverige i Viborg til september. Og du er naturligvis inviteret! Læs her hvordan du sikrer dig en billet til nabo-braget i september.

Fans_Viborg_billetsalg_500
Danske fans på Energi Viborg Arena. Foto: fodboldbilleder.dk

Energi Viborg Arena har efterhånden vane for at vise sig fra sin bedste side, når kvindelandsholdet træder ind på den grønne græsplæne i det midtjyske. Kvindernes sidste opvisning mod Polen og Slovakiet i EM-kvalifikationen bød på tilskuerrekord og en mægtig folkefest med de flere tusinde tilskuere som æresgæster.

Kun én enkelt reel forhindring står i mellem de danske kvinder og det EM-eventyr, der venter i Holland i sommeren 2017. Men hvilken én af slagsen? De blå-gule kvinder fører EM-kvalifikationsgruppen med maksimum-point, og sidst de to hold mødtes måtte de danske kvinder krydse Øresundsbroen med et 1-0-nederlag i baggagen.

Det danske landshold kæmper derfor lige nu om én af de bedste to´er-placeringer i kvalifikationsgrupperne, men lige nu syner det utvivlsomt af EM-deltagelse til Danmarks sejeste kvinder. Og med et godt resultat mod Sverige den 20. september kan Energi Viborg Arena godt forberede sig på at lægge græs – og tilskuerrækker – til en decideret EM-fest, når kampen fløjtes af.   

Anfører Pernille Harders klare opfordring til de danske fans er i hvert fald entydig: Kom afsted til Energi Viborg Arena!

”Fansene på lægterne er det, der gør, at vi kan yde lige præcist de procenter mere. Og det er det, der vinder kampe! Sverige er på papiret en rigtig hård modstander, men vi formåede at spille lige op med dem, da vi mødtes. Vi kommer ikke til at give ved dørene på hjemmebanen i Viborg, og svenskerne kommer til at kunne mærke, at vi har hele Energi Viborg Arena i ryggen – præcist lige som til kampene mod Slovakiet og Polen,” siger den danske landsholdsanfører.

Du kan sikre din billet HER. Der er fri adgang til stadion. Her kan du vælge om du vil sidde i Pernille Harders sektion – eller mere er til at dele stadionplads med én af de andre af landsholdets kvinder.

Her kan du se landsholdskeeper Stina Lykke fortælle om fansenes betydning, når spillerne går på banen.

Log ind