U21: Vigtig sejr over Ukraine

U21-landsholdet vandt tirsdag aften den sidste test kamp mod Ukraine, inden EM-kvalifikationen sparkes i gang til oktober i Aalborg.

Danmark fik en lynstart allerede efter seks minutter, hvor Kenneth Zohore bringer Danmark foran på 1-0 efter en stor fejl af den ukrainske målmand.

Et kvarter senere får Ukraine dog udlignet på et flot gennemspillet angreb, hvor der bliver afsluttet fra tæt hold forbi Jeppe Højbjerg i målet.

Kampen var ellers meget lige, og det var da også de eneste to chancer, der var blevet udnyttet i løbet af kampen første halve time.

Efter 32 minutter opstår der igen en chance til Kenneth Zohore, som dog misser fra tæt hold. Til gengæld samler Lucas Andersen hurtigt riposten op og scorer til 2-1.

Derefter begyndte danskerne at sidde på spillet, men fik ikke udnyttet overtaget ordentligt. Der opstod flere mindre chancer, som ikke blev udnyttet.

Danmark fortsatte i 2. halvleg, hvor de slap i første. Der var dansk overtag og danske chancer. Efter 57 minutter er det igen Zohore, som får muligheden for at bringe Danmark yderligere foran på et skud fra kanten af feltet, men boden bliver reddet af den ukrainske målmand.

Med godt et kvartet igen får Danmark lidt ekstra hjælp fra Ukraine. Frederik Børsting sender et fladt indlæg afsted, som bliver rettet af af en ukrainsk forsvarer og ender i mål til 3-1.

Det blev dog ikke til mere for Niels Frederiksens tropper. Kampen endte 3-1 til Danmark. En vigtig sejr, inden holdet i oktober møder Wales og Bulgarien i to vigtige EM-kvalifikationskampe på Aalborg Stadion.