MENU

Måned

DBU’s bestyrelse øger fokus på talentudvikling

Fredagens tema-møde i DBU’s bestyrelse om talentudvikling i dansk fodbold gav masser af input og inspiration til det videre arbejde. Nu vil DBU’s formand mødes fast med landstrænerne for A-og U21-landsholdet.

Læs nyheden

Spillere trådte til da fodbolddommer faldt livløs om

To spillere trådte til med livgivende førstehjælp, da en fodbolddommer fredag aften faldt livløs om med en blodprop i hjertet under en Serie 4-kamp.

Læs nyheden

Opfølgning: Champagnen poppede da måltørken stoppede

Dramaet om den målløse KFB-anfører Steen Jølnæs fik en eventyrlig slutning, da han scorede i sidste runde og var med til at sende KFB i serie 3.

Læs nyheden

Ny aftale sætter rammerne for fremtidens breddearbejde

Ny aftale: DBU og de seks Lokalunioner sætter retningen for de næste seks års samarbejde i en ny breddeaftale. Det handler bl.a. om øget samarbejde med kommuner, styrket kommerciel brug af breddefodbolden og en analyse af den politiske og administrative struktur.

Læs nyheden

DBU og Divisionsforeningen i nyt samarbejde

DBU og Divisionsforeningen har indgået en ny samarbejdsaftale med fokus på talentudvikling og international strategi.

Læs nyheden

EM-dagbog: Fokus mod Serbien

Hver dag i løbet af EM-slutrunden vil en af spillerne give et indblik i dagen i EM-lejren. I dag er det Pione Sisto, som løfter sløret for, hvad der sker i Prag.

Læs nyheden

Tiki-Taka af oldboyslandsholdet på Hune Stadion

På en af årets første sommeraftener i det nordjyske viste både vejret og Oldboys-landsholdet sig fra den bedste side, hvor de lokale helte fra Hune BK fik løbets mindst en maraton forgæves i de flotte kombinationer, som landsholdet diskede op med.

Læs nyheden

Tysk EM-lussing i Prag

U21 EM: Tyskerne var bedst på bolden og bedst foran mål, da Danmark lørdag aften indkasserede det første nederlag i en betydningsfuld kamp i over to år, da de tabte til Tyskland med 3-0.

Læs nyheden

Dobbelt målscorer i startopstillingen

Jess Thorup har foretaget fire ændringer i den danske startopstilling til kampen mod Tyskland. Brock-Madsen, Sisto, Vigen og Jønsson med fra start.

Læs nyheden

Superligastruktur skal godkendes på ekstraordinært bestyrelsesmøde

DBU’s formand roser arbejdet med ny struktur for Superligaen. DBU’s bestyrelse har aftalt ekstraordinært møde til at godkende forslaget.

Læs nyheden

Log ind