MENU

Måned

Kendte ansigter og ny energi: Startelleveren

En time til kick-off. Sidste test inden en livsvigtig kamp mod Serbien lørdag. Se Morten Olsens startopstilling mod Montenegro her.

Læs nyheden

Følg landsholdet live på Twitter

DBU og danskfodbold.com har indgået et samarbejde, så du kan følge landsholdets kampe live på Twitter.

Læs nyheden

”Nytænkning nødvendig for at bryde lydmuren”

DBU TRÆNERLOUNGE: FC Midtjylland blev søndag aften blevet hyldet som nye danske mestre for første gang. Kulminationen på et detaljeret og målrettet arbejde på at skabe en bæredygtig kultur på og uden for banen – og ikke mindst ved ’ikke at være og tænke som de andre’.

Læs nyheden

Kvist om transfervinduet: En intens periode

Bliv opdateret på de seneste nyheder og videoer fra landsholdslejren her!

Læs nyheden

Brøndby vandt kvindernes kamp om pokalen

Grundlovsdag stod for alvor i kvindernes tegn i år! 100-året for kvindernes stemmeret blev fejret med en vaskeægte kvindefight, da ærkerivalerne Brøndby IF og Fortuna Hjørring tørnede sammen på Brøndby Stadionbane.

Læs nyheden

Hjælp landsholdet til EM på DBU’s Skattejagt

Landsholdet har brug for hjælp! Nogen har taget landsholdets bold - hjælp med at finde bolden på DBU’s Skattejagt. Billetsalget starter mandag den 8. juni kl. 10.00.

Læs nyheden

Braithwaite og Jørgensen melder afbud

Martin Braithwaite og Nicolai Jørgensen har torsdag aften meldt afbud til A-landsholdets to kampe mod henholdsvis Montenegro og Serbien.

Læs nyheden

Gode råd fra klubformanden

Det er nu et år siden, at den første multibane med støtte fra Nordea-fonden og DBU’s Multibanepulje blev indviet. Vi har spurgt klubben bag, hvad banen betyder for foreningen og hvilke gode råd formanden vil give videre.

Læs nyheden

Pigernes stemme(ret) runger højt på banen

100-året for kvinders stemmeret fejres med fodboldturnering for kvinder på Christiansborg Slotsplads Grundlovsdag. Kvindelighed, fælles front og demokrati er tema for dagen og for DBU´s nye projekt ”Pigernes stemme”, der skal give pigefodboldspillere en taleret for fremtidens fodboldspil.

Læs nyheden

DBU og Tipico i spændende partnerskab

DBU og betting-virksomheden Tipico - med Peter Schmeichel som ambassadør - har indgået en toårig partneraftale, der giver de danske fodboldfans nye spillemuligheder - og som vil glæde dansk fodbold.

Læs nyheden

Log ind