MENU

Måned

Pigernes stemme runger højt på banen

Pigernes stemme runger højt på banen

AF: DBU Kommunikation //

100-året for kvindernes stemmeret fejres med fodboldturnering for kvinder på Christiansborg Slotsplads. DBU´s ligestillingsprojekt ”Pigernes stemme” skal give pigefodboldspillere en væsentlig stemme i debatten.

Læs nyheden

To kontraktansatte dommere udpeget

Den nye dommeraftale mellem Divisionsforeningen, DBU og Danske Fodbolddommere indebærer, at to kontraktansatte dommere bliver købt fri til mere fysisk træning, forberedelse og udvikling, der skal komme alle dommerne til gode. De to valgte er Jakob Kehlet og Mads-Kristoffer Kristoffersen.

Læs nyheden

U16-pigelandsholdet til åbne nordiske mesterskaber i Kolding

Kolding danner i år rammen om sommerens åbne nordiske mesterskab for U16-pigelandshold. En traditionsrig turnering, hvor de bedste U16-spillere fra Holland, Finland, England, Island, Norge, Sverige, Tyskland og Danmark kæmper om den eftertragtede pokal.

Læs nyheden

Indstil klubbens pigetalenter

Talentfulde pigespillere fra årgang 2002 kan nu indstilles til DBU U14 talenttræning. Sidste frist for indstilling er fredag den 26. juni.

Læs nyheden

Ekstra spillere udtaget til U21

Jess Thorup har udtaget fem spillere, som skal indgå i U21-truppen frem mod testkampen mod Sverige. Derudover er Patrick Banggaard blevet inkluderet i EM-truppen i stedet for en skadet Okore.

Læs nyheden

Se U19-truppen, der møder Grækenland

Bent Christensen har udtaget 20 spillere til de kommende U19-landskampe mod Grækenland.

Læs nyheden

DBU-formand: Blatter-exit er et skridt i den rigtige retning

En ny præsident skal rydde op i FIFA, mener DBU’s formand, der glæder sig over Sepp Blatters afgang – men forudser en masse hårdt arbejde, før der for alvor er sikret større åbenhed, transparens og demokrati i FIFA.

Læs nyheden

Ni U21-spillere på A-landsholdet

Ni U21-spillere supplerer A-landsholdstruppen frem mod kampen mod Montenegro. Det har Morten Olsen i dag meldt ud i landsholdslejren.

Læs nyheden

Thorup har EM-truppen klar

U21-landstræner Jess Thorup udløste mandag spændingen og satte navne på de 23 U21-spillere, der i næste uge drager til EM i Tjekkiet.

Læs nyheden

U21: EM-udtagelsen på TV2.dk

Jess Thorup udtager i dag truppen, som skal kæmpe ved U21-EM senere på måneden. Du kan følge udtagelsen live på TV2.dk fra kl. 15.00.

Læs nyheden

Log ind