MENU

Måned

Bruttotruppen til U16-landsholdet udtaget

Landstræner Per Holm udtog søndag den bruttotrup, der fra efteråret skal repræsentere det danske U16-landshold. Bruttotruppen vil i løbet af sommeren blive udvidet med 10-16 spillere.

Læs nyheden

Følg U21-landsholdet døgnet rundt

Det danske U21-landshold er for alvor gået ind i den sidste forberedelse frem mod EM, der starter på onsdag, hvor Danmark åbner mod værterne fra Tjekkiet. Du kan følge holdet døgnet rundt på DBU’s mange platforme

Læs nyheden

Jyllandsserie-spiller dømt for spil på egen sejr

Én spilledags karantæne og 1.000 kr. i bøde til Esbjerg fB-spiller.

Læs nyheden

Landsholdet ugens mest sete

Den danske sejr over Serbien lørdag aften blev set af 651.000, hvilket gør landskampen til det mest sete program i sidste uge. Samtidig havde 30.887 fans indtaget Telia Parken.

Læs nyheden

EM-dagbog: Taktisk træning og siddende holdfoto

Hver dag i løbet af EM-slutrunden vil en af spillerne give et indblik i dagen i EM-lejren. I dag er det Jannik Vestergaard, som løfter sløret for, hvad der sker i Prag.

Læs nyheden

Uafgjort mod Grækenland

Det danske U19-landshold spillede søndag aften den anden af to venskabskampe mod Grækenland.

Læs nyheden

Pierre Emile Højbjerg undersøges mandag i Tyskland

Pierre Emile Højbjerg deltager mandag ikke i U21-landsholdets træningspas på Vikoria Zizkovs træningsanlæg i Prag, men fløj søndag aften til Tyskland, hvor han idag undersøges nærmere.

Læs nyheden

Køb din billet til Danmark-Albanien i dag!

I dag klokken 10.00 åbner billetsalget til EM-kvalifikationskampen mellem Danmark og Albanien, der spilles i Telia Parken fredag den 4. september klokken 20.45. Priser fra 150 kroner for voksne og 125 kroner for børn.

Læs nyheden

EM-dagbog: FIFA og træning

Hver dag i løbet af EM-slutrunden vil en af spillerne give et indblik i dagen i EM-lejren. I dag er det Uffe Bech, som løfter sløret for, hvad der sker i Prag.

Læs nyheden

Nederlag til U19 mod Grækenland

Det danske U19-landshold var fredag oppe imod Grækenland, som arrangerer U19-EM.

Læs nyheden

Log ind