Måned

2 x Poulsen sikrer dansk sejr over Serbien

Foran mere end 30.000 tilskuere i Telia Parken hentede Danmark tre vigtige point i kampen for at komme til EM i 2016. Yussuf Poulsen bragte Danmark foran 1-0 i 1. halvleg og Jakob Poulsen sikrede 2-0 sejren med sit mål kort før tid.

Læs nyheden

Her er de 11 som skal gentage succesen

Daniel Agger er tilbage i start 11'eren, når vi i aften skal forsøge at gentage succesen fra 2014 og hive en sejr mod Serbien hjem i kampen om at komme til EM i Frankrig.

Læs nyheden

Her er de 11 som skal gentage succesen (1)

Læs nyheden

Her er de 11 som skal gentage succesen (2)

Læs nyheden

Venskabskamp mod arvefjenden endte uafgjort

Aftensol, de famøse stadionpølser og ikke mindst U21-landsholdets sidste optræden inden EM havde lokket 4084 mennesker til Lyngby Stadion. Hverken de danske drenge eller stadionpølserne skuffede de fremmødte fans.

Læs nyheden

Fodbolden på folkemødet

Dansk Boldspil-Union deltager ved folkemødet på Bornholm

Læs nyheden

Vil du være B&U-konsulent?

DBU og DBU’s lokalunioner søger børne- og ungdomskonsulenter, som vil være med til at udvikle børne- og ungdomsfodbolden i de danske klubber.

Læs nyheden

Århundredets kvindelige fodboldspiller kåret

Grundlovsdag blev 100-året for kvinders valgret fejret over hele landet. Fodbold-Danmark hyldede i den anledning kvinderne med at kåre århundredets kvindelige fodboldspiller i Danmark. Hæderen tilfalder landsholdskoryfæ Lone Smidt Nielsen.

Læs nyheden

Morten Olsen udtager fire spillere til Serbienkamp

Morten Olsen har valgt at beholde Viktor Fischer, Yussuf Yurary Poulsen, Andreas Christensen og Jannik Vestergaard som en del af A-landsholdstruppen til kampen mod Serbien.

Læs nyheden

To mål efter pausen sikrer dansk sejr

Mandagens landskamp mod Montenegro blev overværet af 9.180 tilskuere i Viborg. De mange tilskuere kunne, stik imod spil og chancer, se montenegrinerne komme foran 1-0 i 1. halvleg. Efter pausen fik Danmark vendt 0-1 til 2-1 på mål af Christian Eriksen og Viktor Fischer.