MENU

EM-dagbog: Fokus mod Serbien

Hver dag i løbet af EM-slutrunden vil en af spillerne give et indblik i dagen i EM-lejren. I dag er det Pione Sisto, som løfter sløret for, hvad der sker i Prag.

Søndag den 20-21. juni - Pione Sisto

Så fik vi spillet kampen mod Tyskland. Vi tabte desværre 3-0, men vi kommer igen mod Serbien. Selve kampdagen var rigtig lang, fordi vi først skulle spille 20.45. Det er senere, end jeg er vant til. 

Jeg er nok ikke den, der gør så meget for at forberede mig til kamp.  Jeg forsøger, at gøre som jeg gør normalt, så der ikke er de store ændringer. Jeg spiser godt og rigtigt med kulhydrater og får drukket en masse vand, så jeg er ordentlig klar. Generelt forsøger jeg at slappe af og ikke tænke for meget på kampen. For mig handler det om at hygge sig og få tankerne lidt væk fra kampen. Det tror ikke det rigtig gavner  mig, at begynde at tænke på kampen for tidligt, men selvfølgelig når vi begynder at nærme os, så får jeg fokus på kampen.

Det var virkelig dejligt at få lov til at spille kamp. Jeg var rigtig glad for, at jeg fik lov til at starte inde. Jeg har været ude længe, men havde endelig fået plads i startopstillingen igen i den sidste kamp for Midtjylland, men her på holdet, hvor konkurrencen er virkelig hård, så er det selvfølgelig rigtig stort – også fordi vi møder så godt et hold, som vi gjorde. 

Stemningen i truppen er god. Vi begynder at have fokus rettet mod Serbien. Det var et slag i går at tabe 3-0, for vi ville jo selvfølgelig gerne have vundet – det gjorde vi ikke, men jeg synes ikke vi skal gå og være frustrerede over det. Vi har en matchbold på tirsdag, så det gælder om at kigge fremad i stedet for at ærgre sig over i går. Det kan nemt have en negativ effekt, hvis man går og tænker for meget over Tyskland-kampen, så nu kigger vi fremad, så vi kan komme stærkt igen mod Serbien og sikre os en plads i semifinalen og OL næste sommer. 

Træningen i dag var restitutionstræning, for dem som havde spillet mest i går, så vi kan nå at blive klar til på tirsdag. Dem, som ikke havde fået så meget tid i går, blev presset lidt mere, så de kom op og peake. 

Programmet i dag har stået på mad, træning og en evaluering af kampen i går, så vi ved, hvilke gode ting vi skal tage med derfra, og hvor vi skal blive skarpere. Nogle af de andre har haft besøg af kærester og familie, men min familie er ikke hernede, så min dag er gået med at få lidt behandling hos fysserne og selvfølgelig spillet lidt FIFA og dart. 


Du kan læse de andre dagbøger her:
14. juni: Uffe Bech Log ind