MENU

Måned

EM-dagbog: Historisk semifinale

Hver dag i løbet af EM-slutrunden vil en af spillerne give et indblik i dagen i EM-lejren. I dag er det Yussuf Poulsen, som løfter sløret for, hvad der sker i Prag.

Læs nyheden

Kom med til fodboldfesten i Prag

DBU har nu åbnet for billetsalget til U21-landsholdets historiske EM-semifinale i Prag lørdag den 27. juni. Billetpris på 90 kroner.

Læs nyheden

35 piger strømmede til fodbold

Fra 0 til 35 spillere på én dag: En rumtur og feminine former satte gang i pigeafdelingen hos Tarp Boldklub, som før forårssæsonen kun havde hold for drenge under 14 år.

Læs nyheden

EM-semifinale på storskærm på Rådhuspladsen

I aftes sparkede U21-landsholdet sig i semifinalen ved EM med en 2-0 sejr over Serbien. Lørdag aften står U21-drengene over for det hold, der tager andenpladsen i gruppe B. Se kampen om finalepladsen på storskærm på Rådhuspladsen i København.

Læs nyheden

Ny hjemmeside gav 30 % flere besøgende

Melby-Liseleje IF skiftede tidligere på året til DBU's nye KlubCMS. Det har gjort det lettere at skabe mere liv på klubbens hjemmeside, hvilket har betydet ca. 30 % flere besøgende.

Læs nyheden

Semifinale og #allforrio

U21 EM: Det danske U21-landshold sikrede sig tirsdag aften både både førstepladsen i Gruppe A, semifinaleplads og en billet til OL i Rio i 2016, da Danmark vandt 2-0 over Serbien i Prag

Læs nyheden

Disse 11 skal sikre semifinalen

Jess Thorup har endnu engang rystet posen og igen foretaget fire ændringer i den danske startopstilling til kampen mod Serbien. Fischer, Højbjerg, Durmisi og Falk med fra start.

Læs nyheden

EM-dagbog: Kampen om semifinalen

Hver dag i løbet af EM-slutrunden vil en af spillerne give et indblik i dagen i EM-lejren. I dag er det Jannik Vestergaard, som løfter sløret for, hvad der sker i Prag.

Læs nyheden

EM-dagbog: Nabokrig

Hver dag i løbet af EM-slutrunden vil en af spillerne give et indblik i dagen i EM-lejren. I dag er det Uffe Bech, som løfter sløret for, hvad der sker i Prag.

Læs nyheden

U19: Disse skal kæmpe for EM guld

Om godt to uger drager U19 kvindelandsholdet til EM i Israel. Landstræner Søren Randa-Boldt har netop udtaget de 18 spillere, som skal forsøge at sikre dansk EM triumf.

Læs nyheden

Log ind