Store Trænertræf: Her er programmet

Hvis du endnu ikke har sikret dig en plads på Store Trænertræf 2016, har du stadig chancen. Årets program byder på en bred vifte af oplægsholdere fra forskellige dele af fodboldens verden. Oplev blandt andre superligatræner Bo Henriksen fra AC Horsens.



Omkring 200 trænere fra hele landet plejer at deltage i Store Trænertræf. Foto: www.fodboldbilleder.dk

Programmet spænder vidt på årets Store Trænertræf. Det eftertragtede og traditionsrige trænerarrangement rummer oplæg om alt fra børne-, ungdoms- og seniorfodbold til mere specifikke emner som pige-/kvindetræning, målmandstræning og futsal.

Todagesseminaret finder sted den 4.-5. november 2016 i Vejen Idrætscenter og samler trænere fra hele landet til inspirerende oplæg, masser af praktik på fodboldbanen og erfaringsudveksling. Det henvender sig til alle interesserede trænere på alle niveauer.

Skal du være én af de omkring 200 deltagere på Store Træner, så tilmeld dig her

Inspirerende oplæg og masser af praktik

I år kan du blandt andet opleve AC Horsens’ karismatiske cheftræner, Bo Henriksen, som tidligere på året bragte holdet til superligaoprykning. Han vil inspirere til, hvordan du får det maksimale ud af dine spillere.

Det gode træningsmiljø er et af temaerne fredag eftermiddag, som også står på en introduktion til teknik og taktik i futsal samt gode råd til, hvordan man inddrager målmanden i sin træning.

Peter Feher, der har været tilknyttet FC Nordsjælland som blandt andet ungdomstræner og First Team Coach, holder lørdag morgen et indlæg om, hvad vi kan lære af EM-slutrunden 2016. Efterfølgende byder lørdag formiddag på oplæg om henholdsvis børnetræning og pige-/kvindetræning.

De fleste programpunkter består af både teori og praktik – se det fulde program nedenfor.

Program

Fredag 4. november 2016
14.00 Velkomst ved Peter Rudbæk, Trænerudviklingschef i DBU
14.15 Lars Vind, U17 Liga-træner i EfB
”Redskaber til et godt træningsmiljø”: Træningsmiljøet er afgørende for, at holdet såvel som de enkelte spillere udvikler sig i en positiv retning. Det gode træningsmiljø er karakteriseret ved, at spillerne føler sig trygge og samtidig hele tiden udvikler sig. Det betyder for eksempel, at holdet skal lære at kæmpe sammen og ikke konkurrere indbyrdes. Oplægget vil blive suppleret med spændende videomateriale med øvelser mm., som vil blive inddraget i den efterfølgende debat.
16.00 Pause
16.15 Nikolai Pold, Målmandstræner i FC Midtjylland
”Inddrag din målmand i træningen”
(teori + praktik)
18.00 Leandro Fioretti, futsal-ekspert med brasilianske rødder og DBU futsal-instruktør
”Tekniske og taktiske fædigheder i Futsal”
(teori + praktik)
19.15 Pause 
19.30 Middag 
Lørdag 5. november 2016
7.00 Morgenmad
8.30 Peter Rudbæk, Trænerudviklingschef i DBU
”Kamæleonernes EM”: EM 2016 var i manges øjne kedeligt, men med trænerøjne er der en del spillestilselementer vi kan lære af. Det stiller krav til et hold som ”kamæleon” – til hvordan de evner at transformere sig individuelt og kollektivt på modstanderen. Hvordan sættes tendenserne fra EM ind i en dansk kontekst, og hvad kan vi lære af det?
9.45 Pause
10.15 Vælg mellem Spor 1 eller Spor 2:
Spor 1: Rasmus Stenild, Leder AGF Talentsamarbejde
Fokus på børnetræning: "Spilintelligens version 2.0": "Spilintelligens er en afgørende faktor for fremtidens fodboldspillere. Vi skal analysere og træne evnen til at træffe valg – med og uden bold – offensivt såvel som defensivt. Formålet er, at kursisterne får konkrete redskaber og træningsøvelser til at stimulere spilintelligensen, så vi i fremtiden får endnu dygtigere fodboldspillere på alle niveauer."
(teori + praktik)
Spor 2: Anne Dot Eggers, pigetræner på BGI Akademiet, aktiv karriere i blandt andet Brøndby IF og IK Skovbakken samt 118 landskampe
Fokus på pige- og kvindetræning: "Smidighed og spiløvelser til vintertræning"
(teori + praktik)
12.00 Frokost
13.00 Bo Henriksen, Cheftræner i AC Horsens
”Få det maksimale ud af dine spillere”: Få redskaber med hjem til hvordan du gennem ledelse i din træning kan styrke dit hold.
14.30 Tak for denne gang


Træffet tæller i kursusregnskabet

Husk, at Store Trænertræf giver hele 10 timers refreshment for trænere med B- eller C-licens.

Tilmeld dig

Du kan tilmelde dig Store Trænertræf her

Tilmeldingsfristen er tirsdag den 25. oktober.

Pris

Det koster 1.500 kroner at deltage i Store Trænertræf og 1.900 kroner, hvis du ønsker at overnatte. Overnatningen foregår i to-fem-mandsværelser.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte René Jensen på mail rjen@dbujylland.dk eller tlf. 8939 9954.

Log ind