Disciplinærinstans afventer dommer i AGF-sag

Fodboldens Disciplinærinstans afventer fortsat dommer Peter Kjærsgaard-Andersens indberetning fra torsdagens pokalkamp mellem AGF og AaB, før instansen melder ud om en eventuel sag i forbindelse med adskillige tilskueres invasion af banen under kampen.

Hvorvidt det får konsekvenser, da adskillige AGF-tilskuere torsdag invaderede banen i forbindelse med pokalsemifinalen mellem AGF og AaB, er endnu ikke afgjort.

Som det er normal procedure afventer Fodboldens Disciplinærinstans dommer Peter Kjærsgaard-Andersens dommerindberetning i forbindelse med torsdagens pokalsemifinale mellem AGF og AaB - en kamp, der blev afbrudt, da tilskuere i slutningen af kampen invaderede banen, og dommeren valgte at afbryde kampen kortvarigt.

Fodboldens Disciplinærinstans vil først herefter vurdere om den aktuelle baneinvasion vil få konsekvenser, og i så fald hvilke - og kan derfor heller ikke kommentere yderligere under en eventuel sagsbehandling.

Om Fodboldens disciplinærinstans

  • Fodboldens disciplinærinstans består til alle tider af fem til syv medlemmer, som vælges for et år af gangen af DBU’s repræsentantskab. Formand og næstformand skal begge være jurister og uvildige. Derudover er der tre medlemmer, der indstilles af Divisionsforeningen, som er klubbernes repræsentanter, og endelig et medlem med spillerbaggrund.
  • Disciplinærinstansens er en selvstændig instans – uafhængig af DBU – som dømmer ud fra de regler, som DBU og klubberne har vedtaget.


Log ind