MENU

Nyt samarbejde sikrer penge til Børnecancerfonden

DBU-direktør Claus Bretton-Meyer har holdt omkring 50 foredrag, siden han startede i DBU for halvandet år siden. Fremover vil hans foredrag koste et honorar, som vil gå ubeskåret til Børnecancerfonden.Siden Claus Bretton-Meyer satte sig i direktørstolen hos Danmarks største idrætsforbund, har han i sin fritid turneret landet rundt for at give foredrag om sine mange års erfaringer inden for ledelse, samt hvordan han vil håndtere de aktuelle udfordringer, der er i dansk fodbold. 

DBU-direktøren har nu indgået et samarbejde med Playmaker, som skal håndtere det praktiske i forbindelse med foredragene. 

Hidtil har Claus Bretton-Meyer ikke taget et honorar for sine foredrag, men som en del af aftalen med Playmaker, skal virksomheden på vegne af DBU-direktøren forhandle et honorar på plads for hvert enkelt foredrag. Et honorar, som skal gå ubeskåret til Børnecancerfonden.

”Det er altid en stor fornøjelse at komme rundt i landet, og jeg glæder mig naturligvis meget over den interesse, jeg oplever for mine foredrag. De mange foredrag, det er blevet til, gør, at der er opstået et behov for mere struktur, og derfor har jeg indgået et samarbejde med Playmaker,” fortæller Claus Bretton-Meyer.

DBU-direktøren har af personlige årsager valgt, at det netop er Børnecancerfonden, der får honoraret for foredragene. 

”Min søster er ansat på Rigshospitalet og arbejder blandt andet med cancerforskning. Gennem hende ved jeg, hvor stor betydning det har med økonomisk støtte, og det vil jeg gerne hjælpe med,” siger Claus Bretton-Meyer. 

Samarbejdet omfatter udelukkende de foredrag, Claus Bretton-Meyer holder i sin fritid. Foredrag i DBU-regi vil fortsat være uden betaling. 

Du kan læse mere om Claus Bretton-Meyers foredrag på playmakerbooking.dk

Log ind