MENU

Måned

Bliv klogere på Ungdomsfodbold 2.0

Hvert anden stopper til fodbold i løbet af teeangeårene. Sociale events og en dygtig ungdomstræner kan være en del af løsningen, vurderer DBU. Kom til informationsmøder over hele landet og bliv klogere på Ungdomsfodbold 2.0 og hvordan din klub bliver bedre til at holde på de unge.

Læs nyheden

Hjørring og JB Futsal tog DM-guldet

Favoritterne fra Fortuna Hjørring tog DM-guld på hjemmebane hos kvinderne, mens JB Futsal løb med DM-guldet for herrerne.

Læs nyheden

Kendt komiker bliver vært på Dansk Fodbold Award

Når Dansk Fodbold Award 2016 ruller ud på Kanal 5 den 21. marts, er det med Kanal 5-vært Carsten Bang som vært.

Læs nyheden

DBU møder EU-beslutningstagere

DBU’s formand, Jesper Møller, vicedirektør, Kenneth Reeh og direktionsassistent Andreas Høj har de seneste to dage mødt en række beslutningstagere og interessenter i Bruxelles for blandt andet at diskutere good governance, matchfixing, online gambling, fundraising og tv-rettigheder

Læs nyheden

Fortuna Hjørring på bandeløs hjemmebane

Det danske futsallandshold bød for nylig på tilskuerrekord og målfest i Farum Arena, da Sverige var på besøg. Derfor er der grund til at glæde sig, når den danske futsalelite i Hjørring i weekenden skal afgøre, hvem der er aller-bedst. Hos kvinderne kæmper Fortuna Hjørring for oprejsning på hjemmebane.

Læs nyheden

Kandidater til Årets Fodboldleder og Årets Fodboldklub

Nu er kandidaterne udpeget til priserne som Årets Fodboldklub og Årets Fodboldleder.

Læs nyheden

Middelfart G&BK fratrækkes 24 point

2. divisionsklubben Middelfart G&BK har ifølge Fodboldens Disciplinærinstans overtrådt DBU’s amatørbestemmelser i perioden 2011 til foråret 2015. Derfor fratrækkes klubben 12 point i den indeværende og 12 point i den kommende sæson og idømmes en bøde på 200.000 kroner.

Læs nyheden

Klubber yder stor indsats mod økonomiske lovovertrædelser

De danske divisionsklubber arbejder målrettet for at forhindre overtrædelser af de økonomiske regler og bestemmelser i dansk fodbold, fastslår direktør i Divisionsforeningen Claus Thomsen.

Læs nyheden

Når én frivillig (næsten) er nok

I Hjørring-klubben AIK Frem har de mange gode frivillige. Èn af dem skiller sig lidt ud. Jens Christian Hjermitslev har trods sit handicap med Downs Syndrom været frivillig i klubben i snart 47 år. Det årelange bidrag til klubben blev fejret i dag, hvor Jens Christian fik overrakt DBU´s sølvnål – og fejrede sin 60-års fødselsdag med hele sin fodboldfamilie.

Læs nyheden

Prøv dig frem med DBU´s Fodboldskoletøj

Var du én af de uheldige, der sidste år endte med lidt for stor t-shirt eller lidt for små shorts på DBU´s Fodboldskoler? Som noget nyt kan du i år prøve fodboldskoletøjet INDEN du køber din billet! Læs her hvordan.

Læs nyheden

Log ind