MENU

Måned

Arbejdet med organisering af elite-opgaver fortsætter

En arbejdsgruppe, der arbejder med forslag til mulige ændringer i organisering for kompetencer og opgaver på eliteområdet, giver i dag en kort status på arbejdet.

Læs nyheden

Støt landsholdet på Hampden Park

Køb din billet til landskampen mod Skotland på Hampden Park, som spilles tirsdag den 29. marts kl. 21.00 dansk tid.

Læs nyheden

Algarve Cup: Ny test for Pernille Harder & co.

Den næste store prøve for Linköping-spilleren og landsholdskollegaerne skal stå i marts, hvor holdet møder Canada, Belgien og Island ved Algarve Cup – ”det uofficielle VM”. Truppen til turneringen er offentliggjort og tæller ud over Harder også et helt nyt ansigt fra Brøndby IF.

Læs nyheden

Styrk klubben: 30 timers hjælp til klubudvikling

DBU's klubrådgivere tilbyder nu klubberne hands-on-hjælp til at skabe klubudvikling, der styrker klubben. Klubrådgiveren er med gennem hele processen og sikrer sammen med klubben, at klubudvikling skrider godt fremad.

Læs nyheden

Hareide sætter sit hold

DBU Elite har i dag orienteret staben omkring A-landsholdet om den kommende sammensætning, hvor der kommer udskiftninger i både træner- og sundhedsstaben.

Læs nyheden

Talent måles ikke i centimeter

FUTURE-LANDSHOLDET: De er mindre end andre spillere på samme alder, men har et fodboldtalent, der gør dem interessante for de danske landshold. Det danske futurelandshold har med fire år på bagen vist sit værd for dansk talentudvikling - både på landsholdene og i klubberne.

Læs nyheden

Ny turneringsstruktur for pige- og kvindefodbold

DBU har vedtaget en ny turneringstruktur for kvinde- og pigefodbolden, som skal sikre højere niveau og bedre udvikling for både bredde- og elitespillere. Ændringer kommer blandt andet på baggrund af dialogmøder med klubber landet over med pige-og kvindefodbold, elite og bredde. Lokalunionerne under DBU arbejder nu på implementeringen af de nye ungdomsårgange.

Læs nyheden

Projekt skal sikre fodbold til udsatte børn

Med projektet "Plads til alle" vil Red Barnet, DBU Jylland og Sønderborg Kommune gøre det bedre og nemmere for udsatte børn at blive en del af fællesskabet i fritidslivet. Børn, der går til en fritidsaktivitet, trives nemlig bedre.

Læs nyheden

DBU peger på Infantino som FIFA-præsident

Flere reformer, demokratiske processer og øget åbenhed er afgørende for FIFA’s fremtid, mener DBU’s bestyrelse, der har givet formand Jesper Møller mandat til at stemme på schweizeren Gianni Infantino til valget som FIFA-præsident.

Læs nyheden

Få støtte til integrationstiltag i DIN klub!

Alle fodboldklubber får nu mulighed for at få økonomisk støtte til lokale klubindsatser målrettet især nyankomne flygtninge. Se her hvordan!

Læs nyheden

Log ind