MENU

Måned

U19: Dansk 1-0 sejr over Ukraine

Det danske U19-landshold vand i går på hjemmebane i Ballerup Idrætspark 1-0 over Ukraine på et mål af Joachim Andersen

Læs nyheden

U21: Kursen sættes mod EM2015

U21-landsholdet spiller i morgen aften den første af de to afgørende playoff-kampe mod Island om at komme til EM-slutrunden næste sommer. Der er gratis adgang på stadion og stor fanzone inden kampen.

Læs nyheden

Danmark-Portugal: Ekstra billetter til salg!

DBU har netop frigivet et mindre antal billetter til offentligt salg fra kl. 16.00 til den ellers udsolgte EM-kvalifikationskamp, Danmark-Portugal tirsdag den 14. oktober kl. 20.45.

Læs nyheden

Dennis Rommedahl takker af

13 år, 126 landskampe og 21 mål. 36-årige Dennis Rommedahl siger nu endegyldigt og officielt stop og takker af i landsholdstrøjen, efter at en langtidsskade de sidste 15 måneder har tvunget kantspilleren væk fra fodboldbanen.

Læs nyheden

U16: Klar til første kampe

Per Holm har udtaget truppen, som skal spille de første kampe som U16-landshold for årgang 1999. Holdet møder Tjekkiet over to kampe på hjemmebane senere på måneden.

Læs nyheden

DBU roser nyt forslag om frivillige

Frivillige i Danmark blev i dag fremhævet og lovet bedre regler under Folketingets åbning.

Læs nyheden

Okore og Zanka hasteindkaldt

Skavanker til Agger, Kjær og Bjelland har betydet, at Morten Olsen har indkaldt Jores Okore og Mathias ’Zanka’ Jørgensen til A-landsholdstruppen

Læs nyheden

Bliv værtsklub for DBU’s Fodboldskole 2015

Ansøg om at blive en del af DBU’s succesfulde fodboldskoler, som i år havde deltagelse af 28.000 drenge og piger på landsplan. Ansøgningsfrist den 31. oktober.

Læs nyheden

Dansk kvindefodbold har brug for dig

DBU og lokalunionerne sætter i november fokus på fremtidens pige- og kvindefodbold ved to lokale seminarer målrettet alle trænere og ledere med interesse for sporten.

Læs nyheden

Klubber kæmper mod brystkræft

26 Fodbold Fitness-klubber spillede lørdag kamp mod brystkræft i forbindelse med Lyserød Lørdag. Overskuddet fra stævne og diverse indsamlinger går ubeskåret til Støt Brysterne 2014.

Læs nyheden

Log ind