MENU

Okore og Zanka hasteindkaldt

Skavanker til Agger, Kjær og Bjelland har betydet, at Morten Olsen har indkaldt Jores Okore og Mathias ’Zanka’ Jørgensen til A-landsholdstruppenJores Okore blev skiftet ind i EM-kvalifikationskampen mod Armenien. Foto: www.fodboldbilleder.dk 

Agger, Kjær og Bjelland døjer alle med småskavanker i landsholdets lejr i Helsingør. Det har betydet, at Morten Olsen som en sikkerhedsforanstaltning har indkaldt Jores Okore fra U21-landsholdet og Mathias ’Zanka’ Jørgensen til A-landsholdstruppen udelukkende med henblik på den kommende landskamp mod Albanien.

De tre småskadede spillere vil blive testet i de kommende dage for at vurdere, om de vil være i stand til at rejse med holdet til Albanien.

Jores Okore, som blev skiftet ind mod Armenien, ankommer i disse minutter med fly fra Aalborg til København, mens Mathias Jørgensen, hvis seneste landskamp ligger tilbage i 2011, støder til landsholdets lejr i løbet af aftenen.

Som erstatning for Okore har Jess Thorup udtaget Patrick Banggaard, FC Midtjylland, der er noteret for to U21-landskampe. Seneste landskamp var tilbage i maj 2014, hvor Banggaard blev skiftet ind i 2-0 nederlaget til Schweiz med 10 minutter tilbage.

Se hele truppen her

Log ind