MENU

Måned

U21: Klar til at indtage Island

U21-landsholdet spiller i aften den afgørende kamp mod Island. Med en sejr er EM-billetten i hus, mens et nederlag betyder generationsskifte på U21-landsholdet. Se med på DR 3 kl. 18.15.

Læs nyheden

Fra 2. Bundesliga til landsholdet

Yussuf Poulsen skiftede sidste år fra Lyngby i 1. division til RB Leipzig, som dengang lå i 3. Bundesliga. Et for nogle et lidt usædvanligt skifte, men med Yussuf i spidsen rykkede Leipzig op i 2. Bundesliga i første sæson, og nu – bare et år efter skiftet – er det både blevet til en A-landsholdsudtagelse og A-landsholdsdebut mod Albanien – tilmed i Morten Olsens startellever...

Læs nyheden

Landsholdet takker Rommedahl

Dennis Rommedahl nåede 126 landskampe. Her kan du høre nogle af spillernes afskedshilsner til den populære "Romme", samt hvad de vil huske ham for.

Læs nyheden

Stolthed over at opnå 50 landskampe

William Kvist spillede sin landskamp nummer 50 i lørdags, da Danmark mødte Albanien. Læs hvad landsholdet betyder for midtbanespilleren, og hvordan han oplever fodboldverdenen.

Læs nyheden

Oldboys: Fodbolden er et fantastisk fællesskab

Den aktive karriere ER lagt på hylden, men fodboldglæden og vinderattituden fylder stadig meget på det danske oldboyslandshold. Vi har været med - både på sidelinjen og i omklædningsrummet.

Læs nyheden

Se Lars Jacobsen brillere i Ronaldo-quiz

Hvor godt styr har spillerne på Cristiano Ronaldo, som landsholdet står over for tirsdag aften i Telia Parken? Vi har testet dem i denne video.

Læs nyheden

Vibes første mål sikrer Danmark 1-1

Det lignede længe en albansk 1-0 sejr, men endnu engang viste Morten Olsen at han – med de rette indskiftninger – kan ændre slagets gang og sikre Danmark point. Indskiftede Lasse Vibe sikrede nemlig Danmark det ene point med sit første landskampsmål efter 81 minutter.

Læs nyheden

Yussuf Poulsen debuterer fra start

Med en plads i startopstillingen får Yussuf Poulsen debut i aftenens EM-kvalifikationskamp mod Albanien, hvor anfører William Kvist også spiller sin 50. landskamp.

Læs nyheden

U19: Remis i Ballerup

Det danske U19-landshold spillede lørdag uafgjort 2-2 mod Ukraine i Ballerup Idrætspark.

Læs nyheden

U21: Islandsk defensiv gav problemer

Den islandske defensiv gav problemer for danskerne, som måtte nøjes med 0-0 i den første playoff kamp på hjemmebane i Aalborg.

Læs nyheden

Log ind