MENU

Måned

U17-pigerne sikkert videre til Elite Round

På et solbeskinnet Boris Trajkovski stadion i Skopje sikrede U17 pigerne sig her til eftermiddag deltagelse i forårets elite round, med en sejr på hele 11-0 over Kasakhstan.

Læs nyheden

Vanvidskamp afbrudt fire gange

En vildfaren hund, bælgragende mørke og dobbelt op på Thors Hammer gjorde en Serie 4-kamp til en helt særlig oplevelse. Det hele blevet styret af en 16-årig dommer.

Læs nyheden

U17: Dansk storsejr over Makedonien

De danske U17-piger åbnede EM-kvalifikationsturneringen i Skopje med en storsejr på 10-0 over Makedonien.

Læs nyheden

100.000 piger på månefart

Det er en stor succes, når Pigeraketten er på rumfart i det danske land. Siden 1997 har 100.000 piger i alderen 5-11 år brugt en dag i rumuniverset i en lokal fodboldklub.

Læs nyheden

940.000 så Danmark-Portugal

Knap en million danskere så med, da Danmark tabte til Portugal tirsdag aften. Det højeste seertal nogensinde på Kanal 5.

Læs nyheden

Bag om kampen: U21 EM-klar

Kom tæt på det danske U21-landshold før og efter playoff-kampen mod Island, som sikrede dansk EM-deltagelse

Læs nyheden

Ronaldo sikrer Portugisisk sejr

Der er dage og kampe, hvor ordet ”øv” er meget rammende. Danmark og Portugal havde kæmpet sig igennem knapt 95 minutters fodbold uden scoringer – og den første målløse kamp mellem de to lande var næsten en realitet – men ak og øv, langt inde i tillægstiden headede Cristiano Ronaldo bolden i mål til portugisisk 1-0 sejr.

Læs nyheden

U21: Klar til EM

Det danske U21-landshold er klar til EM i Tjekkiet til sommer. Det stod klart efter holdet tirsdag aften spillede 1-1 på Island.

Læs nyheden

Vibe fra start

Lasse Vibe er for første gang i startopstillingen, når Danmark i aften klokken 20.45 spiller EM-kvalifikationskamp mod Portugal. Her overtager Daniel Agger samtidig pladsen i forsvaret fra Andreas Bjelland og anførerbindet fra William Kvist.

Læs nyheden

Sjov vej til flere frivillige

I Frederikssund IK har de fået flere frivillige i klubben ved at udbyde Fodbold Fitness for kvinder i deres bedste alder.

Læs nyheden

Log ind