Måned

Fokus på Fairplay

I disse dage afholdes FIFA Fairplay dage for at skabe opmærksomhed omkring fodboldens uskrevne regler.

Læs nyheden

Afbud fra Braithwaite

En ledbåndsskade i knæet tvinger Martin Braithwaite til at melde afbud til A-landsholdet, hvor han bliver erstattet af Andreas Cornelius

Læs nyheden

DBU fastholder EURO2020 ansøgning

Efter ny dialog med UEFA og ny gennemgang af EURO 2020-budgettet, har DBU’s bestyrelse i formiddag besluttet at fastholde ansøgningen om værtsskabet til EM-slutrunden

Læs nyheden

Loyalitet til landsholdet skal kunne betale sig

DBU lancerede i marts en ny billet- og fanstrategi - heriblandt oprettelsen af Landsholdets Fanklub. Siden lanceringen i marts har mere end 3.000 fans meldt sig ind i fanklubben. DBU ønsker at belønne loyalitet og giver nu fanklubmedlemmer mulighed for at optjene loyalitetspoint, der afgør chancen for at sikre sig de eftertragtede billetter til EM i Frankrig 2016.

Læs nyheden

Bondes bud på fremtidens toptræner

TRÆNERLOUNGE: Landsholdets assisterende landstræner, Peter Bonde, kommer i denne udgave af Trænerlounge med sit bud på tidens trends blandt toptrænerne og hvilke kvaliteter, der er bliver afgørende for fremtiden toptræner.

Læs nyheden

Resultatindberetning via Fodbold App’en

En rutinemæssig opdatering i onsdags, medførte desværre en fejl som fortsat betyder, at mange ikke kan indberette resultater via Fodbold App’en

Læs nyheden

U17: Georgien fik revanche

Et effektivt georgisk landshold var skarpe på omstillingerne og vandt med 4-1, da de to U17-landshold mødtes i returopgøret.

Læs nyheden

Bendtner og Vibe tilbage i landsholdslejren

Nicklas Bendtner og Lasse Vibe bliver de sidste to spillere i landsholdstruppen, som møder Tyrkiet og Armenien i næste uge.

Læs nyheden

Okore og Toutouh tilbage på U21

Landstræner Jess Thorup har efterudtaget to spillere til den danske U21-trup. Det bliver dermed til to længeventede comebacks til både Jores Okore og Youssef Toutouh.

Læs nyheden

Jesper Møller beklager Platinis manglende kandidatur

Michel Platini bekendtgjorde torsdag formiddag, at han ikke er kandidat til posten som præsident for FIFA, hvilket ærgrer DBU’s formand, Jesper Møller, der fortsat ikke støtter Sepp Blatter som kommende FIFA præsident.

Læs nyheden

Log ind