Måned

Ny udgave af DBU's Trænerlounge

DBU’s Trænerlounge sætter denne gang fokus på målmandstræneren og ikke mindst på den gode træneroplevelse - både inden for og uden for landets grænser.

Læs nyheden

DBU og SELECT fortsætter historisk samarbejde

DBU har forlænget aftalen med SELECT som leverandør af fodbolde til DBU’s landshold og forbundets øvrige sportslige aktiviteter, herunder DBU’s Fodboldskole.

Læs nyheden

Sanne Troelsgaard idømt to spilledages karantæne

Videooptagelser dokumenter, at Brøndby-angriber Sanne Troelsgaard rev Line Jensen i håret i en pokalkamp, hvilket Fodboldens disciplinærinstans straffer med to spilledages karantæne.

Læs nyheden

Holdskemafejl giver Brøndby bøde på 3.000 kroner

Fodboldens disciplinærinstans har besluttet at idømme Brøndby en bøde på 3.000 kroner, da Brøndby-spilleren Sanne Troelsgaard ikke fremgik af holdskemaet til pokalkampen mod Fortuna Hjørring

Læs nyheden

Verdenspremiere på VM i Straffe

DBU lancerer helt nyt fodboldkoncept – VM i Straffe – på årets DBU VM Tour. DBU Street DM, VM på storskærm og gratis fodboldaktiviteter er også med på touren landet rundt.

Læs nyheden

Enormt aktivitetsniveau i DBU

Antallet af kurser, kampe, stævner og meget andet i idrættens verden er imponerende stort, og DBU har det højeste aktivitetsniveau blandt alle specialforbund med bl.a. 62% af alle ungdomskampe. Det viser en aktivitetsomfangsanalyse foretaget af DIF i forbindelse med Kulturministeriets udredning af idrættens økonomi og struktur.

Læs nyheden

Silkeborg IF tilbage som A-licensklub

Onsdag blev i alt 35 ungdomslicenser tildelt på drengesiden. Silkeborg IF ny A-licensklub, mens FC Fredericia, FC Skanderborg og Nykøbing FC er nye T-licensklubber.

Læs nyheden

Flot pokalbilletsalg første døgn

11.084 billetter er solgt i det første døgn af billetsalget til årets finale i DBU Pokalen torsdag den 15. maj i Parken klokken 20.00.

Læs nyheden

Bittert nederlag til U17

Dansk dominans var ikke nok mod Schweiz, der vandt 3-2 på en scoring tre minutter i overtid

Læs nyheden

U18: Østrigsk sejr efter intens fight

Årgang 1996 tabte 2-1 i deres sidste kamp som U18-spillere mod VM-deltagerne fra Østrig

Læs nyheden

Log ind