MENU

Bliv værtsklub for DBU’s Fodboldskole 2015

Ansøg om at blive en del af DBU’s succesfulde fodboldskoler, som i år havde deltagelse af 28.000 drenge og piger på landsplan. Ansøgningsfrist den 31. oktober.Det er blevet efterår, og vinteren nærmer sig med hastige skridt, men DBU Bredde er allerede i fuld gang med at planlægge sommerens fodboldskoler 2015!Derfor er det nu også tid til, at DIN klub kan søge om at blive værtsklub for DBU’s Fodboldskole og dermed forblive eller blive en del af den store succes.

DBU’s Fodboldskole er den absolut største breddeaktivitet, DBU tilbyder til børn og unge i sommerferien i samarbejde med landets klubber. I år var deromkring 28.000 deltagere på landsplan, som alle gennemførte det nyudviklede træningsprogram DBU Fodboldskole Skills.

Formålet med det nye træningsprogram var at tilbyde træning med fokus på udviklingen hos den enkelte deltager. DBU Fodboldskole Skills programmet består afforskellige sværhedsgrader og niveauer, så alle deltagere får en træning og bliver udviklet og udfordret i forhold til deres specifikke niveau.

DBU Fodboldskole Skills er som koncept under udvikling. I 2015 vil man i endnu højere grad opleve, at der til de forskellige aldersgrupper vil blive udbudtdifferentierede skills. Således vil både yngste, mellemste og ældste deltagere føle, at DBU Fodboldskole Skills er tilpasset målgruppen.

DBU’s Landstrænergruppe har været en stor del i udviklingen af det nye træningsprogram, og nøgleordene for træningen er kvalitet, udvikling og skills.

Hvorfor skal din klub være værtsklub for DBU’s Fodboldskole?

  • I bliver en del af et af DBU’s stærkeste brands
  • I kan tilbyde jeres medlemmer et unikt sommertilbud
  • I får en økonomisk kompensation på 100 kroner per deltager
  • I får mulighed for at rekruttere nye medlemmer

Praktiske oplysninger:

  • I vælger selv afviklingsuge inden for ugerne 27-32
  • DBU’s Fodboldskoler 2015 er for drenge og piger født i årgang 2000-2007
  • DBU hjælper jer godt på vej med træningsmanual og markedsføringsmateriale
  • DBU håndterer billetsalget
  • Ansøgningsfristen for at søge om at blive værtsklub er den 31. oktober

Ansøg om at blive værtsklub for DBU’s Fodboldskole

Se videoreportage fra DBU’s Fodboldskole 2014

Se fodboldskoledeltagere træne med landsholdet

Læs mere om DBU’s Fodboldskole

Info om DBU’s Skattejagt

DBU’s Skattejagt 2015 vil foregå i weekenden i uge 39 og 40. Reservér allerede nu én af de to weekender i din klubs kalender. Klubber bliver orienteret,når der åbnes op for ansøgningen om at blive værtsklub for aktiviteten, som er for drenge og piger født i 2008-2010. På DBU's Skattejagt får deltagerne en weekend med masser af sjov og fodboldøvelser. 

For yderligere informationer kan du kontakte DBU Bredde på 43 26 22 22.

Log ind