MENU
D
T
M
S

Måned

U16: Tjekkiet vandt igen

Torsdag spillede de danske U16 drenge igen mod Tjekkiet. Efter en seværdig kamp måtte holdet igen se tjekkerne trække sig sejrigt ud af opgøret. Danskerne kom ellers hurtigt foran, men Tjekkiet kom stærkt igen. Igen brændte de danske spillere store chancer.

Læs nyheden

DBU støtter UEFA sanktioner

DBU’s administrerende direktør, Claus Bretton-Meyer, hilser UEFA’s sanktioner over for Serbien og Albanien velkomne, og vil kæmpe for at danske fans får adgang til kampen i Beograd

Læs nyheden

EM-opvarmning mod Tjekkiet og Italien

Det danske U21-landshold begynder forberedelsen til EM allerede i november med landskampe mod de to andre EM-deltagere, Tjekkiet og Italien

Læs nyheden

Viby IF træner trivslen

For at skabe et endnu bedre miljø i klubben har Viby IF givet sig i kast med Klubfidusen, der er udviklet af Mary Fonden, Red Barnet, DBU og TrygFonden. Klubfidusen skal være med til at sikre, at der er plads til alle i klubben.

Læs nyheden

To spilledages karantæne til Lars Søndergaard

En superligatræner må ikke anklage en dommer for at favorisere et hold frem for et andet. Derfor idømmes SønderjyskE-træner Lars Søndergaard to spilledages karantæne, efter at han søndag aften stillede spørgsmålstegn ved dommer Anders Poulsens objektivitet.

Læs nyheden

U16: Nederlag i VANDvittig kamp

Årgang 1999 spillede tirsdag deres første landskamp, da de i voldsom regn på Green Arena i Ringkøbing mødte Tjekkiet. Trods masser af dansk kreativitet og chancer var det de tjekkiske gæster, der løb med sejren på to scoringer i 2. halvleg.

Læs nyheden

U17 pigerne videre med maksimum point

De danske U17-piger vandt i dag den tredje og sidste kamp ved EM kvalifikationsrunden i Skopje. Det blev til en 2-0 sejr over Tyrkiet, og Danmark er dermed videre med maksimum point og en målscore på 23-0.

Læs nyheden

Fodboldformænd drøfter fælles fremtid

DBU’s lokalunioner har de sidste to året drevet lokale formandsklubber med fokus på netværk og ledelse. I den kommende weekend mødes alle deltagere til fællesmøde i København.

Læs nyheden

U18 & U16 til træningsturnering i Qatar

U18- og U16-landsholdet gentager sidste års tur til Qatar med deltagelse i TRI series turneringen, der spilles på Aspires fodboldakademi i Qatar fra den 11.-15. januar.

Læs nyheden

Trænertræf tæt på tilmeldingsfrist

Store Trænertræf er masser af inspiration til træningen, netværk med dine trænerkollegaer og en del af DBU’s træneruddannelser. Du kan stadig nå at tilmelde dig.

Læs nyheden

Log ind