Måned

Store Trænerdag om fremtidens fodbold

Store Trænerdag er en unik mulighed for både landstrænere, superligatrænere og breddetrænere i et samlet forum at diskutere, videndele og ikke mindst blive inspireret af hinanden. Torsdag blev 12. udgave afholdt på Brøndby Stadion.

Læs nyheden

DBU VM Tour sparket i gang

15.000 fodboldfans var med til at skyde DBU VM Tour og VM i Straffe i gang i Fælledparken før jubilæumslandskampen mod Sverige.

Læs nyheden

Ulovlig spiller koster Vendsyssel FF tre point

Thomas Hansens optræden på Vendsyssels danmarksserie hold fredag den 23. maj betyder, at hans indskiftning i mandagens Nordic Bet kamp mod Silkeborg var ulovlig. Dermed taberdømmes Vendsyssel, hvilket samtidig betyder, at Silkeborg IF er sikre på oprykning til Superligaen.

Læs nyheden

U16 og U18 ubesejret hjem fra Qatar

Det danske U16 og U18-landshold har i denne uge været en tur i Doha i Qatar, hvor begge hold har spillet kampe mod Qatars akademihold Aspire og Palmeiras fra Brasilien. U16 holdet vandt begge deres kampe, mens U18 vandt over Aspire og spillede uafgjort med Palmeiras.

Læs nyheden

Overtidsscoring sikrer dansk 1-0 sejr

Kampen mod de svenske arvefjender blev en velspillet affære, men det blev også en kamp uden de helt store chancer. Men bedst som kampen så ud til at ende 0-0, begik den svenske keeper Lustig straffespark på Martin Braithwaite. Daniel Agger scorede fra 11-meters pletten og sikrede dermed Danmark en 1-0 sejr i DBU’s 125 års jubilæumskamp.

Læs nyheden

Debut til Pierre Emile Højbjerg

Pierre Emile Højbjerg er i den danske start 11’er til aftenens kamp mod Sverige. Det samme gælder Kasper Schmeichel og Lasse Schöne.

Læs nyheden

Tre udskiftninger i startopstillingen

Morten Olsen har foretaget tre udskiftninger i den danske startopstilling til aftenens kamp mod Sverige. Se alle 11 navne på dbu.dk, facebook og Twitter kl. 19.15

Læs nyheden

Juniorreporter i landsholdslejren

Som led i et samarbejde mellem Børnehjælpsdagens Drømmebank og DBU's landsholdsklub var 13-årige Lukas i mandags juniorreporter i landsholdslejren, hvor han undersøgte, hvem der er holdets sjoveste, og hvem der er den mindst sjove. Se med i videoen!

Læs nyheden

Slå landsholdet i jubilæumsquiz

Har du styr på din landsholdshistorie? Se om du kan slå spillerne her i anledning af DBU's 125 års jubilæum.

Læs nyheden

Anføreren tilbage i skæbnekampe

Det danske kvindelandshold har stadig ryggen mod muren i kampen om at komme til VM i Canada i 2015. Derfor er kravet seks point, når Danmark i juni møder Island og Israel i VM-kvalifikationen. Se truppen her.

Læs nyheden

Log ind