Måned

DBU bakker FC København op

DBU’s formand, Jesper Møller, udtrykker stor bekymring for at sende en dansk klub til ukrainske Dnipropetrovsk og bakker FC København fuldt op i ønsket om at finde et neutralt spillested til næste uges CL-kvalifikationskamp mellem FC Dnipro og FC København.

Læs nyheden

Billetsalget til Tyrkiet i Odense i gang

Der er priser ned til 75 kroner, når Danmark møder Tyrkiet i Odense den 3. september – sidste store test før det går løs mod Armenien i Parken i EM-kvalifikationen fire dage senere.

Læs nyheden

Årets dommerevent slutter i Parken

Kommunikation, kropssprog & konflikthåndtering: Der er flere store fodboldoplevelser på programmet, når DBU inviterer de danske breddedommere til årets Dommerevent den 7. september 2014. For 170 kroner er der dømt masser af inspiration, netværk og landsholdsfodbold på højeste niveau.

Læs nyheden

Fodboldglæde i udsatte boligområder

Sidste uge var 80 børn samlet i forbindelse med DBU's Get2 Fodboldskole i Københavns Nordvest kvarter. Her skabte de frivillige ledere og trænere i BK Union rammerne om en uge med fodbold og fællesskab på programmet.

Læs nyheden

Fodboldloven: Slut med reklamer på underhylerne

Budskaber af enhver slags inkl. reklame forbydes nu på både undertrøjer og underbukser. Verdenspremiere på nyt dansk ord for ’vanishing spray’ og forsøg med hovedbeklædning gøres permanent. Det er nogle af de få ændringer, når den 65. udgave af Fodboldloven udgives på dansk.

Læs nyheden

VM i Straffe: Her er vinderne

Lørdag aften i Fælledparken blev det til dansk sejr, da holdet ’Snehvide’ løftede trofæet og lod sig hylde som vinderne af VM i Straffe.

Læs nyheden

Danske dommere fortsætter i Europa

Igen er fire danske dommere er påsat kvalifikationen i de UEFA's europæiske klubturneringer.

Læs nyheden

Jagten på den danske fodbolddommer

Den landsdækkende dommermangel er afblæst, men enkelte steder har DBU stadig udfordringer med at skaffe fodbolddommere nok til dansk fodbold. To unge dommere fortæller her, hvorfor dommerfaget er ’the shit’

Læs nyheden

U16: en sjetteplads til Danmark

De danske piger tabte også kampen om femtepladsen med 2-1 til Holland og får dermed sjettepladsen ved dette års Nordic Cup.

Læs nyheden

Sådan scorer du på straffespark

Lørdag er der VM i Straffe i Fælledparken, og du kan stadig nå at være med! Her får du gode straffesparksråd fra tidligere FCK-spiller Lars Højer Nielsen. I sin tid i FC København scorede han 11 gange i træk fra straffesparkspletten.

Læs nyheden

Log ind