VM i Straffe: Her er vinderne

Lørdag aften i Fælledparken blev det til dansk sejr, da holdet ’Snehvide’ løftede trofæet og lod sig hylde som vinderne af VM i Straffe.

Når Danmark ikke kunne komme til VM, så måtte VM komme til Danmark. Derfor lancerede DBU og TV 2 VM i Straffe - verdensmesterskaberne i straffespark.

Ni byer, 300 hold og 8320 straffespark. Det er status, efter at verdenshistoriens første VM i Straffe-turnering lørdag aften blev afsluttet med etkæmpe finalestævne i Fælledparken.

I sidste ende blev det til dansk sejr, da holdet ’Snehvide’ blev den første vinder nogensinde af et verdensmesterskab i straffespark. Og der var selvfølgeligstolthed og stor glæde at spore hos vinderne:

”Det er fantastisk og lidt uvirkeligt at kunne kalde sig for verdensmester. Der var lidt pres på i finalen, men vi var ret selvsikre. Nu skal vi en tur ibyen og fejre det, og det bliver nok en våd bytur,” lød det fra 26-årige Rasmus Budtz fra vinderholdet.

Af de 64 deltagende hold til finalestævnet ved VM i Straffe var der 20 forskellige lande repræsenteret. Mens Færøerne og Grønland nåede frem tilknockout-fasen, måtte Brasilien og Algeriet som de sidste udenlandske hold kapitulere i turneringens kvartfinale.

Log ind