Måned

Danmark mod Tyrkiet i Odense

Landskampen mod Tyrkiet den 3. september spilles på TREFOR Park i Odense. Der vil være billetter fra 75 til 225 kroner, når billetsalget åbner 21. juli.

Læs nyheden

U16: Klart dansk nederlag til Norge

Det blev til et klart 4-0 nederlag til Norge, og Danmark skal nu spille om femtepladsen ved Nordic Cup onsdag mod Holland.

Læs nyheden

Vejen til landsholdet

Vejen til landsholdet er DBU's nye videoføljeton, hvor du kan følge tre unge talenter og deres kamp for at nå hele vejen fra U-landsholdene til debut i Parken for A-landsholdet. I seriens første afsnit kommer du tæt på Christian Enemark fra HB Køge og hans kamp for at få sin første udtagelse til U16-landsholdet.

Læs nyheden

U16: Tyskland stærkest mod Danmark

Danmark fightede men Tyskland tog sejren, da Danmark i holdets 2. kamp ved Nordic Cup tabte 1-0 til Tyskland.

Læs nyheden

U16: Dansk sejr over Finland

Det blev til en dansk 2-1 sejr over Finland i U16-pigernes første kamp ved Nordic Cup i Sverige.

Læs nyheden

Seks pumpende testosteronfyldte hjerter

Fodbold Fitness får topkarakter af Politikens motionsredaktør, som anbefaler den fleksible fodbold - også selvom du ikke nødvendigvis blev valgt først i skolegården.

Læs nyheden

Kom til VM-fodboldfest i Fælledparken

DBU og TV 2 inviterer til kæmpe fodboldfest i Fælledparken fra den 8. - 13. juli. Deltag i festen, som byder på VM-kampe på storskærm, fodboldaktiviteter, konkurrencer, VM i Straffe og DM i Streetfodbold.

Læs nyheden

U19: Trupperne klar mod Irland og Slovakiet

Den danske U19-landstræner, Søren Randa-Boldt, har udtaget de to trupper, som skal møde Irland og Slovakiet i august.

Læs nyheden

Flere C-vitaminer til børnetrænerne

Tallene for C-træneruddannelsen for første halvdel af 2014 er netop opgjort, og der er ingen tvivl: Børnetrænerne er vilde med at uddanne sig!

Læs nyheden

Sådan skaber man et landshold

Ved weekendens U15-træf i Vildbjerg blev der sat navne på de første 15 drenge, der til efteråret kan kalde sig U16-landsholdsspillere. I videoen her kan du komme helt tæt på udvælgelsen af DBU’s yngste, officielle landshold.

Læs nyheden

Log ind