Måned

Del din kamp på Facebook

Vil du gøre opmærksom på dit holds kommende kampe, eller har I lige vundet en vigtig sejr, som du naturligvis skal blære dig med? Så del din kamp på Facebook - det er nemt og hurtigt.

Læs nyheden

U19-kvinder: Tilbage til succesgræsset

Det danske U19-landshold sætter snart kurs mod Tyrkiet, som er værter for EM-kvalifikationsrunden. Landet har tidligere lagt græs til dansk EM-succes i 2012, og landstræner Søren Randa-Boldt glæder sig til gensynet med succesgræsset på de tyrkiske baner trods svær modstand i vente.

Læs nyheden

Flere penge til agenter

Som påkrævet af FIFA gøres danske fodboldklubbers og spilleres betaling til fodboldagenter igen tilgængelig på dbu.dk for andet år i træk. Agentbetalingen er samlet set steget med 19 % fra 2015 til 2016

Læs nyheden

Odder fratrækkes 12 point

2. divisionsklubben Odder IGF Fodbold har ifølge Fodboldens Disciplinærinstans overtrådt DBU’s amatørbestemmelser i perioden efteråret 2013 til sommeren 2016. Klubben fratrækkes derfor seks point i Nedrykningsspillet i 2. division i foråret 2017 samt seks point i sæsonen 17/18 og tildeles en bøde på 100.000 kroner.

Læs nyheden

Fra Randers til the Rams

Emil Riis er blevet kastet for løverne i form af de engelske fans, efter han har fået plads på Derbys U23-hold. Men den tidligere Randers-spiller har ikke fået storhedsvanvid efter at være endt hos the Rams, og mor holder ham stadig i ørerne hjemmefra.

Læs nyheden

Team Viborg trækker sig fra 1. Division

Klubben trækker sit førstehold efter stor spillerafgang. Holdet taberdømmes 3-0 i forårets kampe.

Læs nyheden

Skal vi vise jeres pokalkamp live?

Nu kan din klub blive en del af den næste magiske pokalfortælling, når DBU Pokalen sparkes i gang i løbet af de næste uger.

Læs nyheden

9 spørgsmål og svar om automatiske kontingenter

Med det automatiske kontingentsystem i KlubOffice kan klubben gøre hverdag lettere og spare tid. Det vil højest sandsynligt også give flere penge i klubkassen. Vi giver svar på de mest stillede spørgmål.

Læs nyheden

Danmark fik lektion af England

England var en for stor mundfuld for det danske U21-landshold, der blev besejret 4-0 på BioNutria Park i en ensidig affære.

Læs nyheden

Anfører og træner ser frem mod engelsk test

OPTAKT: Niels Frederiksen og anfører Lasse Vigen, der til dagligt spiller i netop England, ser her frem mod aftenens testkamp i Randers.

Læs nyheden

Log ind