Måned

Kom tæt på Leragers første træning

I første omgang forstod han ikke, at han var udtaget til landsholdet, men den var god nok. Mandag tog Lukas Lerager så turen fra Solrød til Brøndby for at træne med landsholdet for allerførste gang. Vi var med hele vejen - se med i videoen.

Læs nyheden

Selv landstrænere kan lære mere

Knap 400 trænere fra forskellige niveauer deltog på årets Store Trænerdag. Åge Hareide, Jon Dahl Tomasson og Niels Frederiksen var også til stede, for ny inspiration er der altid plads til.

Læs nyheden

Cornelius sparkede The Double til FCK

Andreas Cornelius stod for karrierens første to mål mod Brøndby, da FC København med 3-1 vandt pokalen og dermed The Double.

Læs nyheden

Årets seriehold: En fantastisk oplevelse

Der var smil over hele ansigtet, da Kjellerup IF gik på banen for at blive hyldet for sine præstationer i DBU Pokalen – præstationer, der betød at midtjyderne var det seriehold, der nåede længst i turneringen.

Læs nyheden

Endelig licenstildeling

Med licensappeludvalgets behandlinger på tirsdagens møde er sammensætningen af Herre-DM og ungdomsrækker på drenge og pigesiden på plads

Læs nyheden

Lyngby BK får licens til ny superligasæson

Lyngby BK får licens til at fortsætte i ALKA Superligaen efter fremlæggelse af nyt materiale. DBU Licensappeludvalget kritiserer klubbens håndtering af sagen.

Læs nyheden
Spillere med udviklingshandicap ind i klubben

Spillere med udviklingshandicap ind i klubben

Af: Alexander Paaske //

DBU og Parasport Danmark har i det sidste år arbejdet for at integrere flere fodboldspillere med udviklingshandicap ind på klubbernes almindelige hold. Man skal se fodboldspilleren og ikke handicappet er tanken.

Læs nyheden
Flygtninge tager dommer-uddannelse på sprogskolen

Flygtninge tager dommer-uddannelse på sprogskolen

Af: Julie Dalsgaard //

I et nyt samarbejde i Aalborg bliver nyankomne flygtninge tilbudt at tage en uddannelse som fodbolddommer, mens de går på sprogskole. Tilknytning til foreningslivet hjælper integrationen er kongstanken bag projektet.

Læs nyheden
Utraditionelt initiativ får foreningslivet i børnehøjde

Utraditionelt initiativ får foreningslivet i børnehøjde

Af: Martin Weibel //

I Sydmors IF henter trænerne selv de 2-4-årige børn i børnehaven, og følger dem til fodbold. Og mor og far må ikke være med. Det utraditionelle initiativ får forenings- og institutionsliv til at mødes på en helt ny måde.

Læs nyheden

Landsholdsudtagelse: To debutanter

Lukas Lerager og Frederik Sørensen er de to nye blandt Åge Hareides 23 spillere, der møder Tyskland og Kasakhstan i juni måned.

Læs nyheden

Log ind