Måned

Skjern inviterer til kæmpe futsal-fest

I weekenden skal danmarksmestrene i futsal findes både hos kvinderne og i ungdomsrækkerne, når Ringkøbing-Skjern Kulturcenter byder op til hele seks Final 4-stævner.

Læs nyheden

Landstræneren ser på kampform og spilletid

I dag udtager Åge Hareide de spillere, der skal spille den vigtige VM-kvalifikationskamp mod Rumænien. Landstræneren slår fast, at han har brug for spillere, der er i kampform.

Læs nyheden
Ligestilling har ringe vilkår i dansk fodbold

Ligestilling har ringe vilkår i dansk fodbold

Af: Pia Schou Nielsen

Nye tal viser, at dansk fodbold sakker bagud, når det kommer til antallet af kvinder i sporten. Nyt forslag fra DBU’s politiske kommission skal sikre, at fodbolden følger trop med resten af samfundet inden for få år.

Læs nyheden

Åge: Vi kan stadig indhente Polen

Åge Hareide og landsholdet står over for en vigtig kamp mod Rumænien. Landstræneren erkender, at han er overrasket over, at holdet p.t. er fire point fra 1. pladsen i gruppen, men han mener ikke, det er farvel til VM, hvis det bliver til et nederlag i Rumænien.

Læs nyheden

Kvindelandsholdet tilbage på Djævleøen

Slagelse stadion lægger rammer til, når kvindelandsholdets til april møder Finland som en del af den vigtige forberedelse frem mod sommerens EM. Det er første gang siden 2009, at Danmarks bedste fodboldkvinder skal spille på sjællandsk græs.

Læs nyheden

Magtdemonstration sikrer kvinderne bronzekamp

Det var en ukøn affære til tider, da de danske kvinder i dag stødte ind i Rusland ved sidste og afgørende gruppespilskamp ved Algarve Cup. Seks mål og tre point sikrede sejr og bronzekamp i turneringen.

Læs nyheden

Talenterne fylder hos DBU’s nye landstræner

DBU har netop ansat Søren Hermansen som ny ungdomslandstræner på herresiden med start fra sommeren 2017. Den tidligere U17 Liga-træner og nuværende A+-træner i Lyngby BK ser frem til at arbejde med landets største drengetalenter.

Læs nyheden
Her har kvinderne taget magten over fodbolden

Her har kvinderne taget magten over fodbolden

Af: Julie Dalsgaard

I Høje Taastrup er formand og næstformand for fodboldklubben kvinder. Det samme er fire ud af fem bestyrelsesmedlemmer. Her har man knækket koden til manglende ligestilling i fodboldklubben.

Læs nyheden

DFA: Stem på dine favoritter

Se de nominerede til Dansk Fodbold Award og stem på dine favoritter i kategorierne Årets Kvindelige Spiller, Oddset Årets Mandlige Spiller, Carlsberg Årets Mål og En Del af Noget Større.

Læs nyheden

Her er den - hvad synes I så?

Otte børn fra DBU´s Fodboldskole præsenterer den nye fodboldskoletrøje i bedste superligaspiller-stil.

Læs nyheden

Log ind