Måned

København Futsal snupper DM-guldet

København Futsal hentede sit tredje danmarksmesterskab ved weekendens Final 4 i Gentofte Sportspark efter en finale sejr på 3-2 over FC Fjordbold.

Læs nyheden

DBU´s fodboldskole og Schulstad hylder EM-triumf

Schulstad bliver ny partner for DBU´s Fodboldskole, der i år lægger vægt på at træne deltagerne i EM-skills, når jubilæet for EM-finalen i 1992 bliver fejret til sommer.

Læs nyheden
Ligestilling: Fodbold er den største sportsgren blandt unge piger

Ligestilling: Fodbold er den største sportsgren blandt unge piger

Af: Mia Kjærgaard

Blandt unge piger mellem 13 og 18 år er den mest populære sportsgren fodbold. Fællesskabet i klubben er den bærende årsag og kan udnyttes til at få flere piger og kvinder engageret i foreningslivet – og til at give dem lysten og selvtilliden til at træde ind i bestyrelseslokalerne.

Læs nyheden

Historiske aftaler vedtaget med et markant flertal

Aftalerne om organisering af en række græsrods- og eliteopgaver blev vedtaget med stor opbakning ved DBU’s repræsentantskabsmøde i dag. Stemmetallet var 136 for og blot en imod. Formand Jesper Møller glæder sig over opbakningen til en ny national sportslig vision for dans fodbold.

Læs nyheden

Kommission anbefaler politiske reformer

En kommission med eksterne eksperter har de sidste 16 måneder analyseret og diskuteret den politiske struktur i dansk fodbold og anbefaler store ændringer – blandt andet en lang mindre bestyrelse i DBU, større mangfoldighed og en ny årlig fodboldkongres. DBU’s formand vil nu drøfte med bestyrelsen og repræsentantskabet.

Læs nyheden

Sportslig vision og sammenhængskraft

Fodbold, udvikling, sammenhængskraft og visioner var nøgleelementer, da DBU’s formand afleverede sin mundtlige beretning til repræsentantskabet på dagens møde i Korsør. Beretningen blev efter kort debat godkendt med akklamation

Læs nyheden
Debat: Erhvervslivet glemmer kvinderne

Debat: Erhvervslivet glemmer kvinderne

Af: Poul Sand, erhvervsmand og formand for Messecenter Herning og Katja Moesgaard, administrerende direktør i DBU A/S

Kære topchefer. I Danmark har vi flere kvindelige fodboldspillere end både mandlige og kvindelige håndboldspillere. Alligevel er erhvervslivets investeringer 99% koncentreret om herrefodbold. Det er tid til forandring.

Læs nyheden

Frivillige ildsjæle hædres med legater

Erik Isager, Kim Herskov og Martin Sørensen blev på lørdagens årlige Repræsentantskabsmøde belønnet for deres ekstraordinære indsats som frivillige ledere med legater. Samtidig modtog Hajduk Asyl Cup prisen for Årets Fodboldaktivitet.

Læs nyheden

Kvindekommissionen inviterer klubberne til dialog

Både debatten og en ny Facebookside blev for alvor sparket i gang fredag aften forud for DBU’s årlige Repræsentantskabsmøde, hvor oplægsholdere og klubrepræsentanter satte fokus på at få flere piger og kvinder ind i fodbolden.

Læs nyheden

Portugal ydmyget i Wozniacki-stil

Det danske kvindelandshold scorede i første angreb mod Portugal i aftenens kamp i Algarve. Og herefter blev det en ren opvisning af det stærke, danske mandskab, der kørte hjemmebaneholdet over med tenniscifrene 6-0.

Læs nyheden

Log ind