Måned

90 minutter uden scoringer

Aftenens VM-kvalifikationskamp mod Rumænien blev en tæt affære, og da ingen af mandskaberne formåede at score, endte det hele med en pointdeling. Dermed er Danmark seks point efter Polen – men ligger a point med Montenegro i kampen om gruppens 2. plads.

Læs nyheden

Corner vs Braith: Hvem har mest selvtillid?

En angriber skal have masser af selvtillid. Men hvem har mest selvtillid af landsholdets to angribere Braithwaite og Cornelius? Det bad vi dem om at svare på, og der gemmer sig en god historie bag svaret.

Læs nyheden

Rumænsk quiz: Vibe vs Sisto

På søndag går det løs mod Rumænien. Derfor har vi testet Lasse Vibe og Pione Sisto i en række rumænske ord. Særligt ét ord volder Lasse Vibe en del problemer. Se med i videoen!

Læs nyheden

Danmark fik lærerig spansk lektion

Danmarks U21-landshold var foran mod Spanien, men hjemmeholdet endte med at vinde 3-1, og så tabte U21-landsholdet for første gang siden 2015. Hør reaktionen fra landstræner Niels Frederiksen og målscorer Andrew Hjulsager.

Læs nyheden

Hun må være utilfreds med Messis skæg

U21-OPTAKT: Se hvordan det gik, da den danske landsholdsspiller Line Røddik, der til dagligt spiller i FC Barcelona, testede de danske U21-landsholdspillere Robert Skov og Emiliano Marcondes i spansk viden.

Læs nyheden

Eriksen: Jeg er stolt af min søster

Christian Eriksen er ikke længere den eneste i familien, der spiller på A-landsholdet. Hans søster Louise Eriksen blev nemlig i går udtaget for allerførste gang. Hvor mange gode råd giver herrelandsholdets 10'er til sin søster? Og minder de om hinanden på fodboldbanen? Se med i videoen.

Læs nyheden

Ingvartsens reaktion: Ringede til kæresten

Marcus Ingvartsen blev i dag bedt om at pakke sin kuffert i U21-landsholdslejren, da han for første gang er udtaget til A-landsholdet. Hør, hvordan den unge spiller reagerede, og hvad han glæder sig allermest til.

Læs nyheden

Dolberg sendes hjem

En lyske, der ikke er blevet bedre, kombineret med halsbetændelse og 39 i feber er ensbetydende med, at A-landsholdets sundhedsstab opgiver at få Kasper Dolberg klar til søndagens kamp mod Rumænien

Læs nyheden

Hvilken emoji er Eriksen og co?

Zanka og Riza har fået til opgave at fordele 23 forskellige emojis på hele spillertruppen. Hvem er burgeren? Hvem er kongekronen? Og hvem er raketten? Se med i videoen!

Læs nyheden

Finland skal nedlægges af gigant-trup

Landstræner Nils Nielsen har i dag udtaget truppen til april-kampen mod Finland. Ikke mindre end 28 spillere skal testes ved træningssamlingen for at sikre, at de aller-bedste ender i den endelige EM-trup. Truppen tæller blandt andre Nadia Nadim, Kathrine Larsen og Louise Eriksen, der er søster til Christian Eriksen.

Læs nyheden

Log ind