Måned

Når fællesskabet er den store vinder i fodbolden

I Lyseng IF ved Aarhus har man haft stor succes med fastholdelsen af teenagere i klubben. Her betyder fællesskab nemlig lige så meget som fodboldpokaler.

Læs nyheden

DBU styrker analysedelen

Fra sommer fastansætter DBU A-landsholdets præstationsanalytiker, Mounir Akhiat, på fuldtid til at styrke den analytiske på tværs af huset.

Læs nyheden

Dolberg bomber sig på landsholdet

Efter et par overbevisende præstationer og tre scoringer i de seneste to kampe er Kasper Dolberg udtaget til truppen, der møder Rumænien den 26. marts.

Læs nyheden

Underholdende futsal-weekend i Ringkøbing-Skjern

Hele 179 mål og seks guldmedaljer blev fordelt i weekenden, da Ringkøbing-Skjern Kulturcenter bød op til kæmpe futsal-fest.

Læs nyheden

EU: Kunstgræsbaner er ufarlige

Spil bare løs! EU’s kemikalie-agentur fastslår i en længe ventet rapport, at fodboldspillere ikke skal være bekymret for helbredet, når de spiller på kunstgræsbaner.

Læs nyheden

Stærke trupper tager til Spanien

U20 & U21: Med to testkampe mod henholdsvis Spanien og England venter der en hård opgave for det danske U21-landshold. Landstræner Niels Frederiksen udtog de første 18 spillere i dag. Få også truppen til U20-landsholdet, der ligeledes tager en tur til Spanien.

Læs nyheden

Kvindernes kampdag blev vundet på banen

De danske kvinder kæmpede en brag kamp på kvindernes internationale kampdag og kunne efter en nervepirrende straffesparkskonkurrence sætte sig på 3. pladsen ved dette års Algarve Cup. Stina Lykke blev kampens helt store helt med både en scoring og sensationelle redninger i målet.

Læs nyheden

Måltyve løber med årets talentpriser

OPDATERET MED REAKTIONER: De har hver især gjort sig bemærket foran målet i den seneste sæson. Victor Jensen (FC København), Jacob Bruun Larsen (Dortmund) og Marcus Ingvartsen (FC Nordsjælland) kunne derfor i dag modtage DBU’s talentpris for årgangene U17, U19 og U21.

Læs nyheden

Dalsgaard tilbage på landsholdet

Landstræner Åge Hareide har udtaget 20 af de 23 spillere, der skal kæmpe for tre point i Rumænien. Henrik Dalsgaard gør comeback efter en længere skadespause.

Læs nyheden

DBU og Frederiksen forlænger

Niels Frederiksen og DBU er netop blevet enige om at forlænge samarbejdet til og med sommeren 2019, og dermed står den nuværende U21-landstræner også i spidsen for Danmarks største danske talenter i den kommende EM-kvalifikation.

Læs nyheden

Log ind