Måned

DBU lancerer egen tv-kanal med kampe og debat

Pokalkampe, landskampe og fodbolddebat er indholdet i ny, stor tv-satsning fra DBU, der vil bringe fans tættere på spillerne.

Læs nyheden

Og vinderne er!

Fodbolddanmark festede og fejrede årets bedste i 2016 i Horsens, da Dansk Fodbold Award løb af stablen for 11. år i træk. Her kunne Kasper Schmeichel for andet år i træk og Nadia Nadim for første gang lade sig kåre som de bedste fodboldspillere i Danmark i 2016 ifølge de danske fans. Se alle aftenens vindere her.

Læs nyheden

Landsholdet vil hjælpe børn med at lære at læse

Otte nye børnebøger går tæt på landsholdsspillerne og skal give penge til projekter med skole og fodbold.

Læs nyheden

Historiske aftaler skal styrke dansk fodbold

En historisk investering i talent- og spillerudvikling til glæde for alle i dansk fodbold. Det er en del af indholdet i de nye aftaler mellem DBU, Divisionsforeningen og de seks Lokalunioner. Aftalerne skal sikre stærkere sammenhængskraft i dansk fodbold – og bedre fodbold på landshold, i Superligaen og på tværs i græsrodsfodbolden.

Læs nyheden

Sammenhængskraft er nøglen til landsholdssucces

ANALYSE: DBU har i lighed med de danske A-licensklubber fået foretaget en omfattende analyse af organisationens talentudvikling af det belgiske firma DoublePass. Læs analysen og rapportens anbefalinger her

Læs nyheden

Styrkelse af kost og behandling på landsholdet

Til kampen mod Rumænien investerer DBU og spillerne i fællesskab i set-up’et på kost og sundhedsområdet med udvidelse af staben. Samtidig nedsætter DBU ekspertgruppe for at sikre langsigtet løsning

Læs nyheden

Pokalfinale-gentagelse i kvartfinalerne

Fredag blev der trukket lod til kvartfinalerne i DBU Pokalen, der spilles i begyndelsen af april, hvor flere store pokalbrag er i vente. AGF har mulighed for at revanchere sidste års nederlag til F.C. København i finalen.

Læs nyheden

CPH:DOX - film, fodbold og debat

DBU samarbejder i år med CPH:DOX omkring filmen 'The Workers Cup', der sætter fokus på arbejderforholdene i Qatar frem mod VM i 2022.Se filmen og mød DBU's formand Jesper Møller den 22 marts til debat i Grand Teateret.

Læs nyheden

Lene Terp: Fortrøstningsfuld før U17-kval

U17-pigelandsholdet skal forsøge at spille sig til EM i næste uge, og landstræner Lene Terp har en god fornemmelse før de spændende kampe mod Bosnien-Hercegovina, Wales og Norge.

Læs nyheden

Årets fodboldleder fejres til Dansk Fodbold Award

Den 20. marts fejres hele fodbolddanmark til Dansk Fodbold Award 2017. De nominerede til årets fodboldleder er nu fundet.

Læs nyheden

Log ind