MENU

DBU opstiller storskærm til albanske fans

Hegn og storskærm skal skærpe sikkerheden ved landskampen mod Albanien i Telia Parken. DBU anbefaler, at alle fans møder op i god tid.

Bendtner_Kvist_500
Der venter en fantastisk fodboldaften, når de danske stjerner tager i mod Albanien. Foto: fodboldbilleder.dk

Den udsolgte EM-kvalifikationskamp mod Albanien bliver en fodboldfest uden lige – også på lægterne. Foruden udsolgte danskertribuner, har DBU valgt at sælge 200 ekstra billetter til albanske fans på udebaneafsnittet, sådan at 2150 albanske tilhængere skal være med til at skabe en fantastisk kulisse på nationalstadion.

De seneste dag har der i albanske og danske medier været forlydender om, at mellem 2000 og 4000 albanske fans har købt billetter til Telia Parkens hjemmebaneafsnit. Det er i strid med UEFA´s regler om at adskille de to holds fans af sikkerhedsmæssige hensyn, fortæller kommunikationschef i DBU, Jakob Høyer.

”Det strider imod UEFA´s regler om at holde de to modstanderholds fans adskilt, og derfor er vi nødt til at afvise albanske tilhængere, der har købt billet til danskerafsnit. Reglerne er til af sikkerhedsmæssige hensyn for begge holds fans,” fortæller Jakob Høyer.

Albanske fans med billetter til danskerafsnit på tribunerne vil derfor blive afvist og har i stedet mulighed for at se kampen i Fanzone i Fælledparken.

Kom i god tid

DBU har på opfordring fra politiet valgt at opstille et hegn, der omkranser Telia Parken. Hegnet har tre indgangsporte med i alt 30 billetmøller, som sikrer adgang til området rundt om Telia Parken. Hegnet skal lette billetstewardsenes arbejde og øge sikkerheden for alle tilskuere, fortæller Jakob Høyer, kommunikationschef i DBU.

”Det er en ekstraordinær situation, og derfor har vi valgt at opstille hegnet, for at sikre en god og sikker oplevelse for alle fans. Samtidig har vi sat en storskærm op, så alle kan se kampen,” fortæller Jakob Høyer.

Den øgede sikkerhed forventes at give længere ventetid ved indgangene til stadion, og DBU anbefaler derfor at møde op i god tid inden kampen. Indgangene åbner to timer før kampstart. DBU sender desuden en email direkte til alle billetkøbere om de praktiske tiltag.    

Du kan finde et detaljeret kort over de tre indgangsporte her

Har du købt billet til hjemmebaneafsnittet på ved en fejl? Du kan returnere din billet, hvis du har købt billetten via DBU´s hjemmeside. Ring på telefonnummer 70202096. .Log ind