MENU

Indstil klubbens pigetalenter

Talentfulde pigespillere fra årgang 2002 kan nu indstilles til DBU U14 talenttræning. Sidste frist for indstilling er fredag den 26. juni.

Efter sommerferien starter DBU talenttræningen for pigespillere i årgang 2002.

Derfor har klubtrænere og ledere indtil fredag den 26. juni mulighed for at indstille dygtige piger til U14 talenttræningen, hvor alle indstillede spillere som minimum vil blive tilbudt deltagelse i én udtagelsessamling i august/september.

På baggrund af samlingerne vil cirka 120 spillere på landsplan blive tilbudt deltagelse i DBU U14 talenttræning i 2015/16.

DBU vil så vidt muligt forsøge at placere spillerne på de samlinger med kortest kørselsafstand.

Se mere her

Indstil de rigtige spillere – og målmænd!

Alle klubber har mulighed for at indstille en målmand til talenttræningen, mens antallet af indstillede markspillere pr. klub afhænger af, hvilken lokalunionsrække holdet spiller i.

DBU ønsker at give spillerne gode oplevelser i forbindelse med udtagelsessamlinger og talenttræning. Det er derfor vigtigt, at det er de rette spillere, der bliver indstillet.

Udover en stor træningsiver og vilje til at lære, skal pigerne også besidde en række fodboldmæssige kvaliteter, som du kan læse mere om her.  

Indstillingskriterier, tilmeldingsskemaer, datoer for udtagelsessamlinger samt yderligere informationer omkring indstilling af talentfulde pigespillere årgang 2002 findes her.


DBU-talenter i nordisk matchning

Allerede i juli kan klubber se danske pigetalenter i aktion, når der afholdes Nordic Cup 2015 i Kolding med deltagelse af de største talenter fra årgang 1999 fra England, Holland, Finland, Island, Norge, Sverige og Tyskland.

Turneringen spilles over en lille uge fra den 29. juni til den 4. juli.

Se meget mere om Nordic Cup 2015 her

Læs mere
Talentudvikling - piger 
U14-talenttræning
Indstilling årgang 2002

Log ind