MENU

Ekstra spillere udtaget til U21

Jess Thorup har udtaget fem spillere, som skal indgå i U21-truppen frem mod testkampen mod Sverige. Derudover er Patrick Banggaard blevet inkluderet i EM-truppen i stedet for en skadet Okore.


Andrew Hjulsager er en af de spillere som skal være med U21-landsholdet fra den 8.-11. juni. Foto: Fodboldbilleder.dkMorten Olsen udtog i går ni U21-spillere til A-landskampen mod Montenegro den 8. juni.  

Derfor har U21-landstræner Jess Thorup også været nødt til at supplere sin trup med yderligere spillere under træningssamlingen i Danmark fra den 8-11. juni, som også inkluderer testkampen mod Sverige. 

Spillerne er Andrew Hjulsager, Mikkel Desler, Andreas Maxsø, Emiliano Marcondes  og Lucas Andersen. 

Mads Hvilsom var også udtaget til træningssamlingen og til kampen mod Sverige, men har selv meldt fra. 

De førstnævnte møder ind i landsholdslejren på mandag den 8. juni, mens Lucas Andersen, som også er udtaget til A-landsholdet kamp mod Montenegro, først støder til den 9. juni. 

Banggaard erstatter Okore

I går aftes fik Jess Thorup også et endeligt EM-afbud fra Jores Okore, som i forvejen var tvivlsom. Derfor udtog U21-landstræneren Patrick Banggaard, som i stedet indtræder i EM-truppen fra på mandag. 

"Det er ærgerligt, at Okore ikke er med. En spiller, som spiller fast i Premier League, vil altid være interessant at få med, og Jores har været en del af U21-holdet senest til play-off kampen mod Island, så vi havde alle håbet på, han kom med, men vi har været bevidste om hans problem med knæet og har derfor i samråd med Aston Villa og Jores selv besluttet, at han ikke deltager," siger Jess Thorup.

I stedet har U21-landstræneren udtaget Patrick Banggaard fra FC Midtjylland, som indtil videre er noteret for seks officielle U21-landskampe.

"Som nævnt på pressemødet er Patrick Banggaard det naturlige valg. Han har spillet en god sæson i FC Midtjylland og har også været en del af U21-truppen - senest i testkampene mod Portugal og USA."


Log ind