MENU

U16-pigelandsholdet til åbne nordiske mesterskaber i Kolding

Kolding danner i år rammen om sommerens åbne nordiske mesterskab for U16-pigelandshold. En traditionsrig turnering, hvor de bedste U16-spillere fra Holland, Finland, England, Island, Norge, Sverige, Tyskland og Danmark kæmper om den eftertragtede pokal.De årlige åbne nordiske mesterskaber afvikles i Kolding-området i perioden 29. juni – 4. juli, hvor Kolding Kommune sammen med KIF Fodbold, Kolding Boldklub og Nr. Aaby Idrætsklub er værter, når kampene spilles på Kolding Stadion, Mosevej Stadion samt Nr. Aaby Stadion.

Landstræner Danny Jung ser meget frem til turneringen og har store forventninger til de talentfulde piger.

”Jeg ser frem til et dejligt Nordic Cup. Dejligt fordi spillerne er samlet i en længere periode, og at vi derfor kan arbejde mere med tingene. Dejligt fordi vi får en indikation af, hvordan individet og holdet håndterer de forskellige udfordringer, der opstår i sådanne turneringer. Og dejligt fordi vi får mulighed for at vise noget flot og effektivt fodboldspil med den her spændende gruppe spillere - og så oven i købet på hjemmebane,” lyder det fra Danny Jung.

Der venter pigerne nogle tætte og spændende kampe, hvor de bliver udfordret på højeste niveau, men den danske landstræner er sikker på, at pigerne er klar til opgaven og får vist deres store potentiale.

”Jeg er overbevist om, at vi kommer til at præstere godt. Ikke bare i denne her turnering, men så sandelig også på den lidt længere bane, da årgangen her indeholder så mange dygtige og dedikerede spillere.”

”Det bliver min og klubbernes fornemmeste opgave at holde dem alle til ilden og få gødet jorden, så de fortsat kan spire og forhåbentligt på sigt give A-landsholdstræneren mange valgmuligheder,” udtaler Danny Jung. 

Kom og støt de talentfulde danske U16-piger i Kolding, når de møder Holland den 29. juni kl. 18.00 på Kolding stadion, Finland den 30. juni kl. 18.00 på Mosevej stadion og England den 2. juli kl. 18.00 på Nr. Aaby stadion. Der er gratis entré til alle kampe.

Læs mere om turneringen og få et overblik over samtlige kampe her.

Se her, hvilke spillere der skal repræsentere Danmark i turneringen.    
 
Ønskes yderligere oplysninger om turneringen er du meget velkommen til at kontakte Landsholdskoordinator Jannie Pedersen, jped@dbu.dk, +45 2663 5358 eller Turneringsansvarlig Nick Madsen, nick@dbu.dk ,+45 2681 3504.

Følg pigerne igennem hele turneringen på Facebook ”Kvindernes fodboldlandshold”. 

Log ind