MENU

Følg U21-landsholdet døgnet rundt

Det danske U21-landshold er for alvor gået ind i den sidste forberedelse frem mod EM, der starter på onsdag, hvor Danmark åbner mod værterne fra Tjekkiet. Du kan følge holdet døgnet rundt på DBU’s mange platforme

.
Hør her den danske anfører Jannik Vestergaard tale om sig selv, om EM-ambitionerne og ikke mindst få noget at vide du måske ikke vidste i forvejen! . Mød alle spillene på www.dbu.dk/u21spillerne


Om ganske kort tid går det for alvor løs for både den danske U21-landsholdsanfører, Jannik Vestergaard, og resten af det danske EM-landshold, der i morgen onsdag møder Tjekkiet i åbningskampen ved årets EM slutrunde i Tjekkiet.

Du kan på forskellige platforme møde spillerne, få nyheder og updates fra lejren døgnet rundt og ikke mindst følge lidt med i, hvad spillerne foretager sig uden for grønsværen og kameralinserne i Prag.

Anfører Jannik Vestergaard glæder sig over den store opbakning og de muligheder de mange platforme giver for at være i dialog med de danske fans.

”Det er jo helt fantastisk at mærke, den opbakning der er både her i Tjekkiet hos de mange fans, der har valgt at tage herned og støtte os – men også alle dem der sidder hjemme i Danmark og følger med.  Det er fedt, at vi kan være med til at give de mange fans et indblik I, hvad vi laver, når vi nu ikke lige træner eller spiller kamp. Jeg håber også de glæder sig lige så meget til i morgen, som vi gør,” siger Jannik Vestergaard.

www.dbu.dk/U21em

U21 EM-sitet på www.dbu.dk giver et godt overblik for både fans, medier og andre interesserede i holdet. Her finder du information om fanaktiviteter i Prag, landsholdets træninger, og ikke mindst hvor du også i Danmark kan følge U21-landsholdets kamp for EM-guld.

#U21dk

Facebook, Instagram, snapchat og Twitter er andre muligheder for løbende at få nyhed updates, billeder og andre  ’bag om holdet’ øjeblikke direkte i din feed på telefonen.Følg holdet her:

Instagram – @u21landsholdet
Facebook - /u21landsholdet
Twitter - @DBUfodbold
Snapchat – U21landsholdet


Log ind