MENU

Måned

Brøndby idømt bøde på 35.000 kroner

Brug af pyroteknik og kastede lighter mod linjedommer i FC København-Brøndby kampen 4. maj var Brøndbys fjerde udebaneindberetning i indeværende sæson, hvilket resulterede i en bøde på 35.000 kroner, mens FC København slap med en advarsel, da indberetningen var klubbens første hjemmebaneforseelse i sæsonen.

Læs nyheden

Skattejægere fandt landsholdets bold

2.584 drenge og piger har været på jagt efter landsholdets bold i 94 klubber i hele landet. Se videoreportage fra DBU’s Skattejagt.

Læs nyheden

U19: Sejr i sidste kamp

U19-landsholdet vandt en sikker 3-1 sejr over et defensivt indstillet litauisk landshold.

Læs nyheden

Brøndby tog pokaltitlen for femte gang

En fantastisk pokalfest løb af stablen på TRE-FOR Park i Odense, da OB og Brøndby Grundlovsdag mødtes i pokalfinalen. Brøndby vandt med 3-1 og tog dermed pokal og titel for femte gang.

Læs nyheden

Fodbold Fitness til diabetikere og hjertepatienter

DBU Fodbold Fitness starter samarbejde med Diabetesforeningen og Hjerteforeningen for at tilbyde motionsfodbold til diabetikere og hjertepatienter. Ny forskning understøtter fodboldens position som forebyggende og effektiv motionsform.

Læs nyheden

DBU stiller forhandlinger med landsholdsspillere i bero

Som konsekvens af den varslede konflikt mellem Divisionsforeningen og Spillerforeningen stiller DBU forhandlingerne om forlængelse af landsholdsaftalen med landsholdsspillerne i bero for at afvente resultatet af Divisionsforeningens og Spillerforeningens forhandlinger.

Læs nyheden

Oprykkere får ilddåb i ny Superliga-sæson

Turneringsprogrammet for Superliga-sæsonen 2014/2015 ligger nu klart. Oprykkerklubberne Silkeborg IF og Hobro IK kan se frem til store udfordringer fra første runde.

Læs nyheden

Hop med ombord på Pigeraketten

Den nye Pigeraket er lettet i de første fodboldklubber i år, men din klub kan stadig nå at få besøg af den populære aktivitet, der i år har fået tunet motoren.

Læs nyheden

Vejrudsigten lover pokalfest i Odense

På Grundlovsdag den 5. juni er det kvindernes tur til at kæmpe om hæder og pokaltitel, når Danmarks to bedste pokalhold i 2013/2014, OB og Brøndby, mødes i pokalfinalen på TRE-FOR Park i Odense. Kampen starter klokken 17.00 – gratis adgang!

Læs nyheden

Drømmen lever!

I alt 104 klubber er med, når vi i morgen trækker lod til de sidste runder i DBU Pokalen 2014/15 under DBU’s lokalunioner. Se med live på dbupokalen.dk fra klokken 12.00

Læs nyheden

Log ind