MENU

Skattejægere fandt landsholdets bold

2.584 drenge og piger har været på jagt efter landsholdets bold i 94 klubber i hele landet. Se videoreportage fra DBU’s Skattejagt.

Landsholdets bold har været væk, men heldigvis er bolden fundet igen takket være de 2.584 drenge og piger, som i maj måned har brugt en weekend på DBU’sSkattejagt!

DBU’s Skattejagt er en aktivitet for drenge og piger mellem fem og syv år, som i selskab med mor, far eller en anden voksen har været på jagt efterDanmarks mest eftersøgte bold for at undgå en aflysning af landsholdets næste kamp. Skattejagten har fordelt sig over to dage med leg, sjov, ballade ogstore fodboldoplevelser.

Alle skattejægerne har fået en Adidas Skattejagt T-shirt, et diplom, en drikkedunk og deres helt egen landsholdsbold som tak for indsatsen og hjælpen tillandsholdet.

På banen med bolden

Den 10. juni trækker DBU lod om en særlig oplevelse for to af skattejægerne. De bliver inviteret til landskamp i Parken den 7. september, når Danmarkindleder EM-kvalifikationen mod Armenien, og skal i den forbindelse overrække bolden til landsholdet.

DBU Web tv besøgte DBU’s Skattejagt i BK Avarta. Se, hvordan jagten på landsholdets bold gik, i videoen!

Det er første år, DBU har afviklet DBU’s Skattejagt, som er en videreudvikling af DBU’s Mikrofodboldskole.

Læs mere om DBU’s Skattejagt.

Log ind