MENU

Måned

Licenssystemet for 3F Ligaen suspenderet

DBU’s bestyrelse vurderede på dagens bestyrelsesmøde, at behovet for en sportslig korrekt afvikling af 3F Liga nødvendiggør en suspension af licenssystemet i det kommende år. Suspensionen betyder en Elitedivision med 11 mulige hold i den kommende sæson – inklusiv Skovbakken og B93/HIK/Skjold

Læs nyheden

Ny struktur for 2. division og DS

DBU’s bestyrelse vedtog i dag en ny turneringsstruktur for 2. division fra sæsonen 2015/16, som medfører en reduktion i antallet af hold fra i 2. division fra 32 til 24, hvilket betyder ekstraordinær nedrykning fra 2. division til Herre-DS i en overgangsordning i sæsonen 2014/15

Læs nyheden

Se Danmark revanchere Armenien-skuffelsen

Danmark spiller første kamp i EM-kvalifikationen den 7. september mod Armenien i PARKEN. Billetsalget starter i dag kl. 12 med priser helt ned til 150 koner for voksne og 125 kroner for børn.

Læs nyheden

Klubber skal rumme mænd med prostatakræft

Fodbold giver større og stærkere muskler for midaldrende mænd med prostatakræft. Det viser nye resultater af et forskningssamarbejde, som har givet anledning til et nyt forskningsprojekt, hvor 10 klubber hjælper prostatapatienter til større fysisk og mental selvtillid.

Læs nyheden

Danmark tror på chancen

I morgen aften møder det danske kvindelandshold Israel i VM-kvalifikationen. Kravet er en sejr, hvis det spinkle håb om kvalifikation til næste års VM-slutrunde skal bevares.

Læs nyheden

Se Danmark-Armenien fra Børnetribunen

Medlemmer af Landsholdsklubben kan søge om forkøbsret til billetter på Børnetribunen til EM-kvalifikationskampen Danmark-Armenien i Parken den 7. september.

Læs nyheden

Faxe Kondi Ungdomspokalen: Slaget før slaget

Semifinalerne i Faxe Kondi Ungdomspokalen skal afgøres. Første kamp spilles allerede i aften, og flere følger de næste dage. Finaler den 28. juni på Farum Park.

Læs nyheden

Danmark missede VM-muligheden

Det blev trods flere store chancer til begge hold kun til uafgjort 1-1 mod Island i Vejle søndag, og dermed er det kun i teorien, at Danmarks fodboldpiger fortsat kan sikre sig VM-billetten

Læs nyheden

Vi skal være skarpe mod Island

De danske fodboldkvinder skal søndag sikre sig en sejr mod Island for a bevare VM-håbet. Men det kræver, at Danmark formår at styre kampen, lyder det fra den danske landstræner.

Læs nyheden

120 pigespillere fik en unik fodboldoplevelse

Træningsevent fredag i Vejle gav 120 pigespillere fra lokale klubber en helt særlig fodboldoplevelse, da nogle af Danmarks dygtigste trænere gav de mange fremmødte piger både sved på panden, men også masser af gode råd og træningstip.

Læs nyheden

Log ind