MENU

Vejrudsigten lover pokalfest i Odense

På Grundlovsdag den 5. juni er det kvindernes tur til at kæmpe om hæder og pokaltitel, når Danmarks to bedste pokalhold i 2013/2014, OB og Brøndby, mødes i pokalfinalen på TRE-FOR Park i Odense. Kampen starter klokken 17.00 – gratis adgang!

Der vil blive kæmpet for guldmedaljer og pokaltitel, når Danmarks to bedste pokalhold mødes i pokalfinalen Grundlovsdag kl. 17.00 på TRE-FOR Park i Odense. Foto: OB.I søndags fik DM-pokalen en ejer – Grundlovsdag er det så pokalturneringen, der skal have fundet en vinder imellem OB og Brøndby - Danmarks bedste pokalhold i 2013/2014, der vil gøre alt for at sikre den eftertragtede titel og ikke mindst den medfølgende check på 25.000 kroner.

”Det betyder helt klart rigtig meget! Det gør det, fordi vi har trænet og kæmpet for at komme så langt – så det er lidt befrielse, at det endelig er lykkes os,” siger OB’s anfører Victoria Black, der med en sejr kan tage pokalen med hjem i klubhuset for første gang siden 2003.

Det er dog et forholdsvis ungt OB-mandskab på hjemmebane, der skal op imod de forvarende pokalmestre fra Brøndby, der med en sejr vil vinde den traditionsrige turnering for femte år i træk – og dermed får pokalen til evigt ejerskab. Og med en DM-titel, der gik til konkurrenterne, betyder en pokaltitel alt for de blå-gule fra den københavnske vestegn:

”Det betyder selvfølgelig rigtig meget for os at stå i pokalfinalen for femte år i træk. Vi er forsvarende pokalmestre gennem de sidste fire år, så en af vores målsætninger for denne sæson har været at nå til pokalfinalen igen og genvinde titlen. Nu står vi her, og der er ingen tvivl om, at vi vil yde vores maksimale for igen, for femte år i træk, at kunne løfte pokalen,” siger Brøndbys anfører Malene Marquard.

Men nemt bliver det bestemt ikke, når de møder ’de striwede’ på Odenses TRE-FOR Park:

”Jeg tror, det bliver en tæt og spændende kamp med høj intensitet og mange nærkampe. Vi har forberedt os godt til denne kamp, så vi føler os parate og glæder os helt vildt til at spille endnu en finale,” slutter Marquard, der suppleres af Victoria Black:

”Jeg er ikke i tvivl om, at det er det mentale, der bliver afgørende for denne kamp. At vi kan holde hovedet koldt og koncentrere os under hele kampen og fokusere på vores eget spil. Det kræver desuden, at vi alle spiller op til niveau og står side om side i alle situationer i kampen,” lyder det fra Black.

Is og drikkedunk til de hurtige

Og der er lagt op til en fodboldfest i Odense.

Vejrudsigten lover nemlig varme og sol, og derfor har værterne fra OB sikret gratis is til de første 2000 tilskuere til torsdagens pokalfinale – men også en gratis drikkedunk til de første 200 børn. Og med gratis adgang mon ikke der vil blive rift om det. 

Portene til stadion åbnes kl. 16.00 – kampen sendes desuden direkte på TV3 Sport.

Se invitationen her

Se OB's promotionvideo her


Log ind