MENU

Måned

Brøndby idømt bøde på 40.000 kroner

Brøndbyfans’ brug af ulovlig pyroteknik for femte gang er ensbetydende med idømmelse af en bøde på 40.000 kroner fra fodboldens disciplinærinstans.

Læs nyheden

Spillerforeningen udvider konflikten

Efter anbefaling fra Spillerforeningen afstår kvindelandsholdet fra at gennemføre en planlagt træning med 150 fodboldpiger og kvindelandsholdet, som i stedet bliver gennemført af en trænergruppe anført af kvindelandsholdets træner Nils Nielsen

Læs nyheden

Selvtillid og rutine skal give dansk sejr

Det danske kvindelandshold samles i dag i Vejle forud for endnu to ’finaler’ i VM-kvalifikationen mod henholdsvis Island i Vejle på søndag den 15. juni kl. 13.00 og Israel den 19. juni kl. 18.00 i Tel Aviv.

Læs nyheden

1020 klubber er KampKlar

Hele 7034 fodboldhold fordelt på 1020 fodboldklubber benytter DBU’s holdværktøj KampKlar, der blev lanceret i februar. Værktøjet er gratis og gør trænerjobbet lettere.

Læs nyheden

Jesper Møller: Blatters genopstilling overrasker ikke

Andendagen af FIFA’s kongres i São Paulo bød - udover Sepp Blatters genopstilling som FIFA præsident - på en status på undersøgelserne om placeringen af VM-slutrunderne i 2018 og 2022, samt en præsentation af den igangværende reformproces i FIFA.

Læs nyheden

Fodboldtalenter samles i Vildbjerg

Fra den 27. til den 29. juni samles 55-60 af Danmarks største fodboldtalenter i Vildbjerg til årets Talenttræf. Talenttrænerne har netop udtaget spillerne, som blandt andet kæmper om pladserne på det næste U16-landshold.

Læs nyheden

En weekend i kvindefodboldens tegn

DBU og lokalunionerne afholder den 29. og 30. november to konferencer, hvor det hele handler om kvinder – både på og udenfor banen. Målgruppen er både trænere og ledere

Læs nyheden

Jesper Møller om FIFA

DBU’s formand Jesper Møller om korruption og Blatters formands kandidatur før andendagen af FIFA’s kongres i São Paolo i Brasilien.

Læs nyheden

Festaften i Dall Villaby

Masser af sol og tilskuere udgjorde en flot ramme for det danske oldboyslandshold, da de onsdag mødte Dall Villaby. En kamp, der endte med 10-1 til de rød-hvide spillere.

Læs nyheden

Stadfæstelse: Ulovlig spiller koster Vendsyssel FF tre point

Thomas Hansens deltagelse på Vendsyssel FF’s 2. hold fredag den 23. maj betyder, at hans indskiftning den 26. maj i kampen mod Silkeborg IF på klubbens 1. hold i NordicBet Ligaen var ulovlig, stadfæster Fodboldens Appelinstans. Reglerne om spilleberettigelse medfører således, at Vendsyssel FF taberdømmes.

Læs nyheden

Log ind