MENU

Drømmen lever!

I alt 104 klubber er med, når vi i morgen trækker lod til de sidste runder i DBU Pokalen 2014/15 under DBU’s lokalunioner. Se med live på dbupokalen.dk fra klokken 12.00

DBU Pokalen

Én drøm – Én chance – Én vinder! I de kommende uger kæmper de sidste serie-hold i DBU Pokalen om at nå drømmen – at møde et divisionshold, når DBU Pokalen 2014/15 sparkes i gang igen efter sommerferien.

52 hold går videre fra breddeturneringen, mens 44 hold fra 1. og 2. division træder ind i 1. runde under DBU, her i blandt nedrykkerne fra Superligaen, AGF og Viborg FF. I alt kan 104 breddeklubber endnu drømme om videre avancement og måske en sensationel sejr i pokalen. 

Ved onsdagens lodtrækning finder vi 16 hold fra DBU Fyn i bowlen. Søndersø og Skjoldsparken fra Serie 2, er de lavest rangerende tilbageværende hold på Fyn, der i seneste runde kunne melde om over 400 tilskuere til et opgør i DBU Pokalen; det traditionsrige lokalopgør mellem B1913 og B1909, som B1913 vandt med 2-0.  

Serie 5 klub lever drømmen  

DBU Sjælland har 26 hold med i morgendagens lodtrækning, mens DBU København har 16 hold med. I København spiller SSB fra serie 5 med om de eftertragtede pladser i den kommende landsdækkende runde, og mon ikke klubben gerne så en modstander fra 1. Division - hvis de altså vinder deres kommende kamp i DBU Pokalen…

Endelig skal der trækkes lod for DBU Jylland, der har 38 hold med i sidste runde, og i bowlen finder vi også 6 hold fra DBU Lolland-Falster, hvor Rødbyhavn fra serie 2 stadig er med.

På Bornholm står kampen om pladsen i den kommende landsdækkende runde mellem NB Bornholm og Rønne f.B. Her trækker vi lod om hjemmebanefordelen ved den lokale ”finale”, der spilles den 25. juni på Bornholm. 

Da det er sidste runde inden den landsdækkende turnering, spilles alle kampe fortsat mod hold fra egen lokalunion. Følg lodtrækningen på www.dbupokalen.dk onsdag klokken 12.00, hvor du også kan kommentere og stille spørgsmål – og følg DBU Pokalen på facebook.com/dbupokalen, hvor du kan dele dine oplevelser i pokalen! 

Log ind