Se Danmark revanchere Armenien-skuffelsen

Danmark spiller første kamp i EM-kvalifikationen den 7. september mod Armenien i PARKEN. Billetsalget starter i dag kl. 12 med priser helt ned til 150 koner for voksne og 125 kroner for børn.


foto: fodboldbilleder.dk


Søndag den 7. september skydes EM-kvalifikationen i gang mod Armenien på hjemmebane i PARKEN. Landsholdet skal revanchere det famøse 4-0 nederlag, der reelt kostede muligheden for dansk VM-deltagelse i Brasilien.

Billetsalget starter i dag, fredag den 20. juni, klokken 12.00 med priser fra 150-400 kroner for voksne og 125-150 for børn og pensionister. 

Som medlem af Landsholdets Fanklub kan man desuden spare 10 procent på billetprisen, mens at man som sæsonkortholder sparer 20 procent og samtidig sikrer sig mulighed for forkøbsret til en eventuel forestående slutrunde med dansk deltagelse.  

Læs mere om billetsalget til Danmark-Armenien her

Ny prisstrategi skydes i gang


Den kommende EM-kvalifikationskamp mod Armenien er den første kamp siden den nye fan- og billetstrategi blev lanceret i marts. Det betyder, at over 75 procent af billetterne til de kommende EM-kvalifikationskampe er blevet sat ned i pris i forhold til seneste kvalifikationsturnering. 

Derfor kan fodboldfans nu kan komme i Parken til EM-kvalifikationskampene for priser helt ned til 150 kroner.  Og at man som familie kan spare helt op til 50 procent på billetterne i udvalgte kategorier i forhold til tidligere. 

Læs mere om billetsalg


Log ind