MENU

Måned

Christian Eriksen tilbage på Herrelandsholdet

Christian Eriksen er igen en del af landsholdstruppen forud for de kommende Nations League-kampe mod Wales og Irland.

Læs nyheden

U21-truppen er på plads til kampene mod Spanien og England

Niels Frederiksen har udtaget truppen til de to svære testkampe mod Spanien og England, der spilles den 14. og den 20. november. Det er en trup, hvor der er genvalg til stammen.

Læs nyheden

Adolfo Sormanu får én spilledags karantæne

Cheftræner for Vejle BK, Adolfo Sormani, er af Fodboldens Disciplinærinstans blevet tildelt én spilledags karantæne, da det er blevet vurderet, at han i Sydbank Pokalkampen mod Kolding IF overtrådte Fodboldloven.

Læs nyheden

Lars Høghs operation gik godt

Lars Høghs operation på Rigshospitalet fredag gik godt og indgrebet var vellykket

Læs nyheden

Peter Møller: Landsholdsspillerne skal være forbilleder

Når en spiller trækker i landsholdstrøjen, er det som et forbillede for hele Danmark. Derfor kan DBU ikke tolerere, at spillere med en dom for fx vold kan være en del af de danske landshold. Det siger Peter Møller, fodbolddirektør i DBU.

Læs nyheden

Skjold Birkerød tjente mere end 20.000 kroner! Din klub kan gøre det samme

Den er god nok. Ved at sælge ’Plads til Alle’-julekalenderen, som DBU og Red Barnet laver i fællesskab, tjente Skjold Birkerød sidste år mere end 20.000 kroner. I år er planen at gøre det igen, fortæller Jannie Prehn, der er holdleder i Skjold Birkerød.

Læs nyheden

UEFA-pris til Driblr

DBU hentede onsdag en særpris til UEFA Grow Awards i Riga for arbejdet med Driblr. Peru-videoen og #TheFriendlyGroup-kampagnen var også med i feltet om en pris, men ligesom til VM var det Kroatien, der løb med sejren i den kategori.

Læs nyheden

Ølkastere skal betale bøde til FIFA

Ved Herrelandsholdets VM-kamp mod Australien i Rusland blev tre personer taget i at kaste øl-krus mod andre tilskuere på stadion. De bliver nu bedt om at betale bødekravet fra FIFA og får karantæne på to år fra alle danske landskampe.

Læs nyheden

Kvartfinalerne på plads i Kvindepokalen

Der er sat hold på de fire kvartfinaler i Kvindepokalen, der skal afgøres den 16./17. februar 2019.

Læs nyheden

Log ind