Måned

Sundhed og trivsel for både store og små elever på Lykkebo Skole

Sundhed og trivsel for både store og små elever på Lykkebo Skole

Af: DBU Kommunikation

Aktiviteten ’Hovedet, Kroppen, Klubben’ består af tre fagdage med fokus på fodbold, sundhed og trivsel. Og det er et hit hos Lykkebo Skole i Valby.

Læs nyheden

Sæt kryds i kalenderen: I er inviteret til Fodboldens Kongres!

Hør spændende oplæg, udvid dit netværk og deltag i debat om alt fra talentudvikling til digitalisering af dansk fodbold. Alt er muligt, når vi den 2. marts 2019 afholder Fodboldens Kongres for første gang.

Læs nyheden

Man kan stadig nå at bestille ’Plads til Alle’-julekalenderen

En flok unge elever fra Broskolen på Fyn solgte sidste år 500 eksemplarer af ’Plads til Alle‘-julekalenderen, der er en kalender, som bliver lavet i et samarbejde mellem DBU og Red Barnet, i år har de allerede mere end fordoblet salget.

Læs nyheden

Christian Eriksen tilbage på Herrelandsholdet

Christian Eriksen er igen en del af landsholdstruppen forud for de kommende Nations League-kampe mod Wales og Irland.

Læs nyheden

U21-truppen er på plads til kampene mod Spanien og England

Niels Frederiksen har udtaget truppen til de to svære testkampe mod Spanien og England, der spilles den 14. og den 20. november. Det er en trup, hvor der er genvalg til stammen.

Læs nyheden

Adolfo Sormanu får én spilledags karantæne

Cheftræner for Vejle BK, Adolfo Sormani, er af Fodboldens Disciplinærinstans blevet tildelt én spilledags karantæne, da det er blevet vurderet, at han i Sydbank Pokalkampen mod Kolding IF overtrådte Fodboldloven.

Læs nyheden

Lars Høghs operation gik godt

Lars Høghs operation på Rigshospitalet fredag gik godt og indgrebet var vellykket

Læs nyheden

Peter Møller: Landsholdsspillerne skal være forbilleder

Når en spiller trækker i landsholdstrøjen, er det som et forbillede for hele Danmark. Derfor kan DBU ikke tolerere, at spillere med en dom for fx vold kan være en del af de danske landshold. Det siger Peter Møller, fodbolddirektør i DBU.

Læs nyheden

Skjold Birkerød tjente mere end 20.000 kroner! Din klub kan gøre det samme

Den er god nok. Ved at sælge ’Plads til Alle’-julekalenderen, som DBU og Red Barnet laver i fællesskab, tjente Skjold Birkerød sidste år mere end 20.000 kroner. I år er planen at gøre det igen, fortæller Jannie Prehn, der er holdleder i Skjold Birkerød.

Læs nyheden

UEFA-pris til Driblr

DBU hentede onsdag en særpris til UEFA Grow Awards i Riga for arbejdet med Driblr. Peru-videoen og #TheFriendlyGroup-kampagnen var også med i feltet om en pris, men ligesom til VM var det Kroatien, der løb med sejren i den kategori.

Læs nyheden

Log ind