MENU

Måned

Fodbold Fitness-hold giver klubben en meget bredere appel

Vil I også gerne appellere til andre end kun til de helt traditionelle fodboldmedlemmer? Med Fodbold Fitness-hold for forskellige målgrupper kan I gøre netop det. Læs her, hvordan Fodbold Fitness er blevet et stort aktiv for Nykøbing FC på Falster.

Læs nyheden

Skolesamarbejde giver nye unge frivillige

Klubberne vender tommelfingeren i vejret til rekrutteringskonceptet 'Hovedet, Kroppen, Klubben' i en ny evalueringsrapport, der viser, at tre ud af fire klubber fik nye frivillige og ni ud af 10 klubber fik nye spillere.

Læs nyheden

U21: En lærerig spansk lussing

Det danske U21-herrelandshold fik en drømmestart mod Spanien, men endte med at tabe hele 4-1 til Spanien i onsdagens testkamp, der er en forberedelse frem mod næste sommers EM-slutrunde. Se kampens highligths her.

Læs nyheden

U21 tager til Mexico på træningstur

Det danske U21-herrelandshold kvalificerede sig i oktober endnu engang til EM – og får nu mulighed for at optimere forberedelserne med en vintertur til Mexico fra d. 10 – 20. januar.

Læs nyheden

Røgfri fremtid for unge fodboldspillere

Flere unge begynder stik mod Regeringens ambitioner at ryge, og derfor har Coop fremsat et borgerforslag om at gøre det lovpligtigt for alle butikker at gemme tobakken væk. Formålet er, at færre unge fristes til at ryge. Men det kræver en samlet indsats mellem detailhandel og civilsamfundet. Her kan landets fodboldklubber gøre en forskel.

Læs nyheden

Vejle-træner tildelt 5 spilledages karantæne

Adolfo Sormani er af Fodboldens Disciplinærinstans tildelt fem spilledages karantæne for at være i kontakt til sit hold under Alka Superligakampen mod AC Horsens 5. november, hvor han afsonede en spilledags karantæne

Læs nyheden

Ny Facebook-side viser fodboldens samfundsværdi

Nu lanceres Facebook-siden ’DBU – En Del af Noget Større’. Den nye side skal fortælle de mange gode historier, hvor fodbold spiller en positiv rolle i samfundet.

Læs nyheden
Sundhed og trivsel for både store og små elever på Lykkebo Skole

Sundhed og trivsel for både store og små elever på Lykkebo Skole

AF: DBU Kommunikation //

Aktiviteten ’Hovedet, Kroppen, Klubben’ består af tre fagdage med fokus på fodbold, sundhed og trivsel. Og det er et hit hos Lykkebo Skole i Valby.

Læs nyheden

Sæt kryds i kalenderen: I er inviteret til Fodboldens Kongres!

Hør spændende oplæg, udvid dit netværk og deltag i debat om alt fra talentudvikling til digitalisering af dansk fodbold. Alt er muligt, når vi den 2. marts 2019 afholder Fodboldens Kongres for første gang.

Læs nyheden

Man kan stadig nå at bestille ’Plads til Alle’-julekalenderen

En flok unge elever fra Broskolen på Fyn solgte sidste år 500 eksemplarer af ’Plads til Alle‘-julekalenderen, der er en kalender, som bliver lavet i et samarbejde mellem DBU og Red Barnet, i år har de allerede mere end fordoblet salget.

Læs nyheden

Log ind