Måned

Fodbold Fitness-hold giver klubben en meget bredere appel

Vil I også gerne appellere til andre end kun til de helt traditionelle fodboldmedlemmer? Med Fodbold Fitness-hold for forskellige målgrupper kan I gøre netop det. Læs her, hvordan Fodbold Fitness er blevet et stort aktiv for Nykøbing FC på Falster.

Læs nyheden

Skolesamarbejde giver nye unge frivillige

Klubberne vender tommelfingeren i vejret til rekrutteringskonceptet 'Hovedet, Kroppen, Klubben' i en ny evalueringsrapport, der viser, at tre ud af fire klubber fik nye frivillige og ni ud af 10 klubber fik nye spillere.

Læs nyheden

U21: En lærerig spansk lussing

Det danske U21-herrelandshold fik en drømmestart mod Spanien, men endte med at tabe hele 4-1 til Spanien i onsdagens testkamp, der er en forberedelse frem mod næste sommers EM-slutrunde. Se kampens highligths her.

Læs nyheden

U21 tager til Mexico på træningstur

Det danske U21-herrelandshold kvalificerede sig i oktober endnu engang til EM – og får nu mulighed for at optimere forberedelserne med en vintertur til Mexico fra d. 10 – 20. januar.

Læs nyheden

Røgfri fremtid for unge fodboldspillere

Flere unge begynder stik mod Regeringens ambitioner at ryge, og derfor har Coop fremsat et borgerforslag om at gøre det lovpligtigt for alle butikker at gemme tobakken væk. Formålet er, at færre unge fristes til at ryge. Men det kræver en samlet indsats mellem detailhandel og civilsamfundet. Her kan landets fodboldklubber gøre en forskel.

Læs nyheden
Fællesskab hjalp stofmisbruger tilbage til livet

Fællesskab hjalp stofmisbruger tilbage til livet

Af: Michelle Thygesen

Organisationen OMBOLD gør forskellen i socialt udsattes kamp for et bedre liv. Derfor er den netop bevilgede en million kroner fra satspuljen altafgørende for organisationen, der via fodbold og fællesskab siden 2003 har hjulpet mere end 10.000 socialt udsatte til et bedre liv. Men i 2020 er kassen tom.

Læs nyheden

René skal til VM med Hjemløselandsholdet

Af: Hjalte Christensen

Han er tidligere hjemløs og har måtte bo på gulvet i et pizzeria. Nu repræsenterer René Petersen Danmark til en VM-slutrunde. Se videoen med landsholdets målmand her.

Læs nyheden
DEBAT: Fodbold ændrer liv - det forpligter

DEBAT: Fodbold ændrer liv - det forpligter

Af: Claus Bretton-Meyer, adm. direktør, DBU, Morten Mølholm, adm. direktør, DIF

Hjemløselandsholdet løber i disse dage på banen ved Homeless World Cup i Mexico, hvor 52 lande skal kæmpe om VM-titlen. For de hjemløse landsholdsspillere er der meget mere på spil end et VM. For dem er fodbolden et sted, hvor de glemmer hverdagens kaos og er en del af et fællesskab. Det forpligter os, der skaber idrættens fællesskaber.

Læs nyheden

Vejle-træner tildelt 5 spilledages karantæne

Adolfo Sormani er af Fodboldens Disciplinærinstans tildelt fem spilledages karantæne for at være i kontakt til sit hold under Alka Superligakampen mod AC Horsens 5. november, hvor han afsonede en spilledags karantæne

Læs nyheden

Ny Facebook-side viser fodboldens samfundsværdi

Nu lanceres Facebook-siden ’DBU – En Del af Noget Større’. Den nye side skal fortælle de mange gode historier, hvor fodbold spiller en positiv rolle i samfundet.

Læs nyheden

Log ind