Måned

Nordiske Fodboldformænd besøger Qatar i januar

Til januar rejser DBU-formand Jesper Møller med sine nordiske formænd til Qatar for at besigtige forholdene forud for VM i 2022. På turen vil de nordiske formænd understrege nødvendigheden af at overholde menneskerettigheder og forbedre forholdene for migrantarbejderne, der arbejder med VM-byggeriet.

Læs nyheden

Nyt fra Formanden

Så er der nyt fra formanden i DBU, Jesper Møller. Læs om sportslig succes, kampen for sommertid, Football Leaks og meget mere.

Læs nyheden

Dansk kvindefodbold skal styrkes på flere fronter

Ny, styrket kvindeliga, muligt bud på EM-værtskab i 2025 og en række andre tiltag skal styrke dansk kvindefodbold, mener DBU’s bestyrelse, der har fulgt op på Kvindekommissionens mange anbefalinger.

Læs nyheden

Ny kvindeliga skal tiltrække sponsorer og flere fans

Live-transmission på TV, stærkere markedsføring og bedre rammer for sporten skal styrke Den Nye Kvindeliga - og dermed dansk kvindefodbold.

Læs nyheden

Danmark møder Tyskland - igen

U21-LODTRÆKNING: Danmark skal for tredje slutrunde i træk møde Tyskland i EM's Gruppe B, der udover Danmark og Tyskland består af Serbien og Østrig.

Læs nyheden

Fra 0 til 32 pigespillere på 6 uger

I forsommeren lagde Store Heddinge Boldklub, sammen med en klubrådgiver, en plan for, at efteråret 2018 skulle bruges på at opstarte en helt ny pigeafdeling. Med en klar plan, samt afholdelse af både Pigeraketten og Fantastisk Fodboldstart for piger, lykkedes det, i løbet af 6 uger, at gå fra 0 til 32 pigespillere i alderen 5-12 år

Læs nyheden

U21-landsholdet taber stort til England

De danske talenter røg ind i en sand afklapsning, da de tabte hele 5-1 til England i Esbjerg. Du kan se highlights fra kampen nedenfor.

Læs nyheden

0-0 på trods af powerplay

Vores sidste kamp i efterårets Nations League sluttede helt uden scoringer. På trods af et klart overtag mod Irland – grænsende til powerplay i store dele af kampen – fik vi desværre ikke passeret Darren Randolph i det irske mål.

Læs nyheden

Sejr sikrer 1. pladsen i gruppen

Takket være scoringer af Nicolai Jørgesen og Martin Braithwaite – og nogle gode redninger af Kasper Schmeichel – vandt vi 2-1 i Wales, og dermed har vi vundet vores gruppe, samt ikke mindst kvalificeret os til det bedste niveau, League A, i UEFA Nations League 2020-21.

Læs nyheden

Flemming Nielsen er gået bort

Sølvholdet fra OL i Rom i 1960 har mistet målscoreren fra finalen mod Jugoslavien, Flemming Nielsen, som er gået bort 84 år gammel

Læs nyheden

Log ind